Vantaa

Tiimiesimies

Asiakasyrityksemme Villa Manus Oy etsii kauttamme Vantaan Myyrmäessä sijaitsevaan toimistoonsa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää TIIMIESIMIESTÄ. Kyseessä on ainakin vuoden kestävä määräaikainen sijaisuus, jonka toivottu aloitus on marraskuun 2019 alussa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Pääasiallinen työtehtäväsi on hoitaa yrityksen taloushallinnon asioita kokonaisvaltaisesti tiiviissä yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Huolehdit mm. ostolaskujen käsittelystä ja tarkistuksesta, laskujen ja kirjanpidon selvitystöistä, budjetoinnista, palkka-aineiston tarkistuksesta sekä hintojen seurannasta. Samanaikaisesti esimiesroolissasi vastaat pienen viiden hengen tiimin arjen sujuvuudesta ja työsuhdeasioista sekä tarvittaessa osallistut esim. varastonhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviin tehtäviin.

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (merkonomi/tradenomi) ja vähintään muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä sekä tiiminvetäjänä/-esimiehenä työskentelystä. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, ruotsin kielen taito luetaan eduksesi sekä kokemus Netvisor -toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä empaattista ja ihmisläheistä asennetta. Lisäksi olet tarkka ja huolellinen numeroiden kanssa työskentelijä ja kannat vastuun yrityksen päivittäisistä toiminnoista positiivisella asenteella.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle vaihtelevan toimenkuvan ja mahdollisuuden hoitaa itsenäisesti monipuolista tehtäväkenttää. Kodikas toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Myyrmäessä.

Lisätiedot

Hae tehtävää pikaisesti ja liitä tietoihisi ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen. Ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä!

Villa Manus Oy

Villa Manus Oy on 100 % suomalainen yritys, joka on perustettu joulukuussa 2000, jolloin toiminnan lähtökohtana oli aito halu työskennellä yläraajan ortopedisten apuvälineiden parissa huomioiden jokainen asiakas yksilöllisesti. Tämä sama lähtökohta antaa edelleen pohjan yrityksemme toiminnalle.

Haluamme tarjota asiakkaidemme käyttöön pitkäaikaisen kokemuksemme alalta. Käytännössä tämä näkyy laadukkaana ja tarkoituksenmukaisena tuotevalikoimana, asiakaslähtöisinä koulutuksina sekä konsultaatiopalveluissa ja yksilöllisten lastojen valmistuksessa.

Siirry yrityksen sivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
20.08.2019
Viitenumero
357040
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837