Helsinki

Tikon pääkäyttäjä

Haluaisitko sinä, taloushallinnon ammattilainen, työskennellä osana rautaisella ammattitaidolla varustettua yhteisöä? Sinulla on nyt tilaisuus liittyä Suomen suurimmaksi kiinteistöalan yritykseksi kehittyvän yhtiön osaavien ammattilaisten joukkoon. Haemme kiinteistösijoitustoiminnan puolella toimivalle asiakasyrityksellemme Tikon pääkäyttäjää / Financial System Specialistia Helsingin ydinkeskustaan. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Katso, mitä asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tikon pääkäyttäjänä / Financial System Specialistina pääset mukaan tiimiin, jossa on rautaista ammattitaitoa – asiakasyrityksessämme saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alan parhaat osaajat. Ympärilläsi on lähes 80 taloushallinnon ammattilaista jakamassa osaamistaan ja ratkaisemassa asiakkuuksien haasteita.

Näillä eväillä menestyt

Jotta onnistut tehtävässäsi, on sinulla jonkun verran kokemusta sekä osaamista kirjanpidosta. Palvelualttius on tehtävässä oleellista, samoin jonkun verran osaamista prosessien ja työkalujen kehittämisestä. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta Tikon kirjanpito-ohjelmasta, ja sen lisäksi sinulla on halua kehittää osaamistasi uuden kirjanpitojärjestelmän käyttöönotossa. Haluat auttaa löytämään hyviä ratkaisuja, kouluttaminenkaan ei ole sinulle vierasta. Sisäisinä asiakkainasi ovat asiakasyrityksen omat taloushallinnon ammattilaiset. Toivomme, että sinulta löytyy myös paineensietokykyä ja asiakaspalvelualttiutta.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen, koulutusmahdollisuuksia ja vapautta päättää siitä, miten ja missä työsi teet.

Tule mukaan menestymään ja tuottamaan alan parhaita kiinteistöpalveluita!

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Kati Rahikka, kati.rahikka@poolia.fi tai 020 7290 833.
Haethan pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy jo hakuaikana!

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
10.01.2020
Viitenumero
1178479
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833