Espoo

Tilaus- ja logistiikka koordinaattori

NetNordic on pohjoismainen riippumaton järjestelmäintegraattori, joka keskittyy asiakkaidemme ratkaisuihin ja palveluihin verkoissa, palvelinkeskuksissa, tietoturvassa ja yritysviestinnässä. Toimitamme tulevaisuuden älykkäät IT-ratkaisut. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme "paras kumppani", haluamme auttaa asiakkaitamme heidän ainutlaatuisissa IT-haasteissaan, jotta heillä olisi aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

NetNordicin kasvaessa etsimme osaavien IT ammattilaisten tiimiimme tilaus- ja logistiikka, sekä toimitusprosesseista vastaavaa henkilöä.

Toimenkuvaasi kuuluvat mm:

TILAUSTOIMINNOT:
-ostotilaukset sekä niihin liittyvien toimitusten ja aikataulujen seuranta 

LOGISTIIKKA:
-lähetysten vastaanotto ja tarkistukset, lähtevät toimitukset. Toimitusten aikataulutukset sekä kuljetusjärjestelyt
-varaston hallinta, varastokirjaukset ja niihin liittyvät hallinnolliset tehtävät

SOPIMUSHALLINTO:
-päämiestemme ja yhteistyökumppaneittemme tuotteiden sopimuskantojemme hallinta

Edellytykset

Toivomme haettavalta henkilöltä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme kokemusta logistiikkatoiminnoista ja -ohjelmistoista (Visma) sekä IT alan tuntemusta. Sujuva suomen- ja englanninkieli niin suullisesti kuin kirjallisesti on perusedellytys tehtävässä. Hyvästä ruotsinkielen taidosta on paljon hyötyä, muttei se ei ole välttämätön.

Lisätiedot

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan mukavassa työympäristössä Espoon Suomenojalla. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä joten haethan pikaisesti

Yhteyshenkilöt

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka, 020 7290 833 tai kati@poolia.fi

NetNordic Finland Oy

NetNordic on pohjoismainen riippumaton järjestelmäintegraattori, joka keskittyy asiakkaidemme ratkaisuihin ja palveluihin verkoissa, palvelinkeskuksissa, tietoturvassa ja yritysviestinnässä. Toimitamme tulevaisuuden älykkäät IT-ratkaisut. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme ”paras kumppani”, haluamme auttaa asiakkaitamme heidän ainutlaatuisissa IT-haasteissaan, jotta heillä olisi aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
11.01.2021
Viitenumero
2724397
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833