Helsinki

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Asiakkaamme on Suomen yksi suurimmista taloushallinnon palvelutarjoajista ja sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Haemme heidän Ruoholahden toimipisteeseen TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ heti / mahdollisimman pian alkavaan vakituiseen työsuhteeseen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävässä vastaat asiakasyritysten kuukausiraportoinnista, viranomaisraporteista sekä tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista. Kollegoinasi ovat koko kirjanpitotiimi sekä osto- ja myyntireskontratiimit. Kuukauden katkot ovat kiireisiä, mutta vastapainoksi vähemmän kiireisinä hetkinä sinulla on enemmän vapautta suunnitella omaa työtäsi ja työpäivääsi.

Edellytykset

Sinulta löytyy vankkaa kirjanpidon asiaosaamista tilinpäätöksistä veroilmoituksiin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet itsenäinen, vastuullinen aikaansaava, joka tarttuu monenlaisiin tehtäviin rutiineja kaihtamatta. Koska tulet toimimaan yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa toivomme, että sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Olet myös kiinnostunut parantamaan yhteistyötä ja prosessia asiakkaan kanssa. Lisäksi eduksi katsotaan konsernikirjanpidon osaaminen ja käyttöomaisuuden tuntemus.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisessa tehtävässä. Pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää asiantuntijayritystä, jossa on kannustava ilmapiiri ja tekemisen meininki.

Lisätiedot

Haethan pikaisesti hakuohjeiden mukaan – haastattelut alkavat heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedInFacebookInstagramTwitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.07.2019
Viitenumero
250337
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833