Helsinki

Toimisto/oppilassihteeri

Haemme Helsingin tanssiopiston toimistolle Lönnrotinkadulle palveluhenkistä toimisto/oppilassihteeriä projektiluontoiseen rooliin pikaisella aikataululla.

Tehtävän aloitus on heti ja työ kestää 15.9. asti. Tehtäväsi kuuluu sekä hallinnollisia toimistorutiineja että asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse.

Muita tehtäviä ovat mm verkkosivujen päivittäminen, oppilasjärjestelmän ylläpitäminen, tekstin tuottaminen sekä erilaiset selvitys- ja ongelmanratkaisutilanteet. Emme odota valmista osaajaa, mutta odotamme hyvää asiakaspalvelutaitoa ja näppäryyttä tietojärjestelmien sekä uuden oppimisen suhteen. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin reipasta ja iloista persoonaa sekä ennakkoluulotonta asennetta ja tarkkaa otetta hypätessäsi tuuraamaan kiireisessä tilanteessa muuta tiimiä.

Tehtävässä työaika sijoittuu 8-18 välille ja viikoittaisena työtuntimääränä 30 -37,5 tarpeen mukaan. Tehtävän palkkaus on 15-16 €/h hakijan taustan mukaan.

Kiinnostuitko?

Haethan heti niin sovitaan haastattelusta ja viedään asiaa pikaisesti eteenpäin. Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Kostenko (020 7290 847 / maria@poolia.fi) ja Juho Honkanen (020 7290 848 / juho@poolia.fi).

Helsingin tanssiopisto

Helsingin tanssiopisto on perustettu 1969 ja se on maamme laajin ja monipuolisin tanssikoulu. Opisto tarjoaa tanssin taiteen perusopetusta lapsille, nuorille ja aikuisille yli 60 eri lajissa. Toimipisteitä on pääkaupunkiseudulla yli 20.

Tutustu tästä linkistä!

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
12.05.2022
Viitenumero
6662605
Yhteyshenkilö

Juho Honkanen

juho@poolia.fi