Espoo

Toimistoassistentti

Espoossa sijaitseva tunnettu konserniasiakkaamme etsii asiakaspalveluhenkistä toimistoassistenttia osa-aikaiseen (2-3 pv/vk) ja 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Vastuullesi kuuluvat vaihdellen yritysasiakaspalvelun tehtäviä sekä hallinnollisia tehtäviä. Pääset muun muassa toimimaan sopimusten, laskutuksen ja asiakastietokannan päivittämisen parissa, sekä vastaamaan ja neuvomaan yritysasiakkaita heidän ongelmissaan. 

Edellytykset

Menestyt roolissa mikäli sinulla on aiempaa vastaavanlaista kokemusta monipuolisista hallinnon-, toimiston- ja asiakaspalvelun tehtävistä. Tämän lisäksi omaat positiivisen ja joustavan otteen työhön, sekä olet aina valmis auttamaan muita. Tietotekniikan osalta olet nopea oppimaan uutta sekä suomen lisäksi englanti sujuu sinulta hyvin niin suullisesti kuin kirjallisesti (ruotsi katsotaan eduksi). 

Edut

Asiakkaamme viihtyisä ja mukava toimisto sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Tehtävässä työskentelet osana 6 hengen hallintotiimiä, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää työtapoja ja jokaisen työpanos on arvostettu sekä tärkeä. Viihdyt varmasti, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Asiakkaamme tavoitteena on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvun ja kansainvälistymisen kantava voima, minkä vuoksi henkilöstön hyvinvointiin satsataan. Työympäristö ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa.

Työajoissa on joustavuutta, työvälineet tukevat ergonomiaasi ja asiakkaamme järjestää useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia sekä monia muita juhlan hetkiä.

Lähetä hakemuksesi jo tänään ja liitä cv:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi mukaan.

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
puh. 020 729 0838

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
puh. 020 729 0835

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
07.10.2019
Viitenumero
810913
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835