Vantaa

Toimistoassistentti

Asiakkaamme Oy Meluton Ab hakee nyt kauttamme joustavaa ja toimeliasta TOIMISTOASSISTENTTIA Vantaalla toimivaan asiantuntijaorganisaatioon vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävän aloitus on pikaisesti/sopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa osa-aikaisena joustavasti esim. 3 pvä/vkossa, mutta tavoitteena on, että ajan ja henkilön oman oppimisen myötä työmäärät kasvaisivat.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Päätehtäviisi ja vastuihisi kuuluvat ostolaskujen käsittelyyn, tarkastukseen, skannaukseen, tilaustenkäsittelyyn, laskutukseen, arkistointiin yms. liittyvät asiat.

Lisäksi hoidat muita toimiston yleisiä tehtäviä ja pystyt omalla tekemiselläsi, osaamisellasi ja oma-aloitteisella sekä kehitysmyönteisellä asenteellasi vaikuttamaan siihen, miten toimenkuva elää ja muotoutuu.

Odotamme sinulta

  • Oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
  • Kokemusta vastaavanlaisista hallinnon ja talousosaston tehtävistä
  • Sujuvia it-taitoja
  • Halua oppia ja kehittyä
  • Hyviä yhteistyötaitoja ja ystävällistä asiakaspalveluhenkeä
  • Suomen ja englannin kielten sujuvaa osaamista
  • Soveltuvaa koulutustaustaa esim. Merkonomi tai Tradenomi

Arvostamme ennen kaikkea myönteistä ja positiivista suhtautumista työtehtäviin, rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen, vastuullisen ja itsenäisen työn mukavassa ja vakaassa oman alansa edelläkävijäyhteisössä, jossa ihmiset ovat viihtyneet pitkään ja kehittyneet ammattilaisiksi
  • Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä työtehtävässä

Lisätiedot

Aloitamme välittömästi hakemusten käsittelyn, joten jos kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian tai ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Kerro myös palkkatoiveesi hakemuksessa.

Yhteyshenkilöt

Tarja Laakso
tarja@poolia.fi
+358207290 837

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
+358 20 7290 838

Oy Meluton Ab

Oy Meluton Ab:n tarina alkoi virallisesti vuonna 1977. Tärinämittauksia ja -vaimennuksia sekä äänieristysratkaisuja myyneet kaverukset ostivat vanhan liekkilaminointikoneen ja rupesivat itse valmistamaan äänieristeitä, sillä alan tuotteita ei Suomesta tuolloin saanut. Tehdas perustettiin Siuntiolaiseen navettaan. Hyviä suhteita alan perinteisiin raaka-ainetoimittajiin Euroopassa luotiin jo heti yrityksen alkuvaiheessa ja kansainvälinen suuntautuminen raaka-aineostoissa sekä myynnissä on juurtunut Meluttoman yrityskulttuuriin. Suurin osa tuotteistamme menee vientiin joko suoraan tai välillisesti. Meluton kasvoi nopeasti ulos Siuntion navetasta ja vuonna 1981 oli edessä muutto Espooseen Juvanmalmin teollisuusalueelle. Uusien laiteinvestointien ja hedelmällisen asiakasyhteistyön myötä Meluton on noussut johtavaksi ääneneristysratkaisuiden, laminoinnin ja muovauksen toimittajaksi.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
02.09.2019
Viitenumero
418834
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837