Helsinki

Toimistokoordinaattori

Etsimme Suomalaisen Tiedeakatemian aktiivisen työyhteisön vahvistukseksi TOIMISTOKOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti, kuitenkin viimeistään 15.9.2019.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Toimistokoordinaattori osallistuu Suomalaisen Tiedeakatemian kokous-, tapahtuma- ja matkajärjestelyihin, taloushallinnon ja viestinnän avustaviin sekä muihin toimiston moninaisiin tehtäviin. Hänellä on tärkeä rooli organisaation jokapäiväisessä toiminnassa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävänkuva muotoutuu henkilön kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan antaen mahdollisuuden kehittyä ja kehittää.

Edellytykset

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
– oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä
– huolellisuutta ja vastuunkantoa omasta työstä
– yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia pienessä työyhteisössä
– hyvää toimisto-ohjelmistojen hallintaa
– hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Etsimämme henkilö voi olla vastavalmistunut, jolla kuitenkin on jo toimistotyökokemusta, tai vaihtoehtoisesti hänellä voi olla jo laajempaa työkokemusta.

Edut

Suomalainen Tiedeakatemia tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kasvavaa ja kehittyvää toimintaa tieteen parhaaksi ja yhteiskunnan hyväksi sekä hyvät työsuhde-edut. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kruununhaassa.

Lisätiedot

Haethan tehtävää hakuohjeiden mukaisesti ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Haastattelut aloitetaan Pooliassa viikolla 31.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Suomalainen Tiedeakatemia, hallintopäällikkö Leila Sarajärvi puh. 050 4620 890 / to 18.7. klo 9-11 ja ti 23.7. klo 9-11
Poolia Suomi Oy, rekrytointikonsultti Tarja Laakso puh. 020 7290 837 / ma 29.7. alkaen

Suomalainen Tiedeakatemia

Suomalaisen Tiedeakatemian tehtävänä on edistää tieteellistä tutkimusta sekä toimia korkeatasoista tiedettä edustavien tutkijoiden yhdyssiteenä. Tiedeakatemia mm. järjestää seminaaritilaisuuksia, antaa lausuntoja tiedettä koskevissa kysymyksissä sekä jakaa apurahoja ja palkintoja.

Siirry yrityksen kotisivuille

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
15.07.2019
Viitenumero
252758
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837