Helsinki

Toimistosihteeri

E-Sähkö Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköurakointiyritys, joka on sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsenyritys. Toimintamme vahvasti laajentuessa haemme osaavaa ja pystyvää Toimistosihteeriä vakinaiseen työsuhteeseen monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin toimistollamme.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

– myynti- ja ostoreskontran hoito
– asiakasrekisterin ylläpito
– tuotehinnastojen päivitys
– työmaakohteiden ja työtilausten käsittely
– ilmoitukset viranomaisille
– palkanlaskennan ja muut HR:n tehtävät
– yleiset toimistotehtävät ja kokousjärjestelyt

Edellytykset

Työssä tarvitset hyvää tietoteknistä osaamista, aiempaa kokemusta sihteeri- tai asiakaspalvelutehtävistä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet tarkka ja pystyt työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme kokemusta kiinteistöalalta ja aikaisempi työskentely sähköurakointiympäristössä on luonnollisesti iso etu. Käytössämme on Adminet toiminnanohjausjärjestelmä ja sen osaaminen on plussaa.

Edut

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työyhteisössä sekä vankan perehdytyksen tehtäviisi.

Lisätiedot

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka, 020 7290 833 tai kati@poolia.fi

E-Sähkö Oy

E-Sähkö Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköurakointiyritys, joka on Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:n jäsenyritys. Kuulumme urakointiluokkaan S1. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli n. 4,7 M€. Työllistämme 20 henkilöä. Olemme matalalla organisaatiolla toimiva urakointiyritys. Toimimme nopeasti ja kustannustehokkaasti.Suurin asiakasryhmämme on liike- ja tuotantokiinteistöjen omistajat, jotka pitävät kiinteistöistään huolta hyvinä ja huonoina aikoina. 

Toimintamme tehokkuus, panostukset henkilöstön kouluttamiseen ja pitkäaikaiset asiakassuhteet tekevät meistä turvallisen työnantajan ja luotettavan urakoitsijan nyt ja tulevaisuudessa.

siirry yrityksen kotisivuille 

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
12.02.2020
Viitenumero
1370540
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833