Helsinki

Toimistotyöntekijä

Projektityötä tarjolla! Haemme Pasilassa Triplan vieressä sijaitsevalle pitkäikäiselle ainejärjestöasiakkaallemme noin kuukauden kestävään projektiin toimistotyöntekijää. Projekti alkaa vk5 ja kyseessä on kokopäivätyö, eli valittavan henkilön on sitouduttava työskentelemään koko projekti arkisin klo 8-16 välillä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluvat mm tilaustenkäsittelyyn ja lähettämiseen liittyvät tehtävät ja muita toimiston vaihtelevia tehtäviä. Yleinen käsitys reskontrista ja kokemus monipuolisista toimistotehtävistä ovat eduksi tässä kiireisessä tilanteessa.

Edellytykset

Riittää, että sinulla on perushyvät taidot mm. MS Office ja jos olet esim. opinnoissasi käyttänyt jotain talousohjelmaa, katsotaan se eduksi. Lisäksi odotamme vain innostunutta mieltä ja vastuuntuntoa sekä täsmällisyyttä! Tämä projekti sopii hyvin esim. opiskelijalle tai hlölle, jolla on sopiva väli kokoaikaiselle työlle noin kuukauden verran.

Lisätiedot

Haethan heti järjestelmämme kautta niin sovitaan pikaisesti (video) tapaamisesta!

Yhteyshenkilöt

Poolia Suomi Oy Annastiina Korpi puh. 020 7290 835 ja Sanna Majava, puh. 020 7290 838.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
22.01.2020
Viitenumero
1264675
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835