Vantaa

Toimitusjohtaja

Terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden maahantuoja asiakkaamme hakee kauttamme TOIMITUSJOHTAJAA vastaamaan Suomen toiminnoista. Tehtävässä toivottu aloitus on vuoden vaihteessa/ensimmäisen 2022 kvartaalin aikana. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden maahantuoja-asiakkaamme (LV tälle vuodelle budjetoitu noin 5,1milj € ja hlöstömäärä on noin 11) toimitusjohtajana sinulla tulee olemaan kokonaisvaltainen vastuu liiketoiminnasta. Huolehdit päämiesyhteyksistä yhdessä tiimisi kanssa ja toimit tarvittaessa myynnin tukena osallistumalla asiakastapaamisiin.

Huolehdit tiimisi asiantuntijoiden toimintaedellytyksistä ja johdat operatiivisia toimintoja tavoitteena, liiketoiminnan ja markkinaosuuksien kasvattaminen. Budjetointi, myynnin seuranta ja uusien tuotteiden lanseeraukset ovat osaa sinun tehtäviä.

Edellytykset

Edellytämme sinulta kokemusta toimialalta sekä hyvää suomen ja englannin kielten taitoa. Sinulla on kokonaisvastuu kannattavuudesta, joten odotamme sinulta vahvaa ja monipuolista osaamista liiketoiminnan johtotehtävistä ja talousasioiden hoidosta. Olet toiminut esim operatiivisessa johdossa tai myyntijohtajana ja omaat vahvaa kykyä asioitten ja ihmisten johtamisesta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Haluat kantaa vastuuta ja hoitaa liiketoimintaa hyvinkin itsenäisesti. Pidät siitä, että saat hoitaa oman kenttäsi ns. kädet savessa ja lähellä asiakasta ja matalalla hierarkialla. Olet vakuuttava ja esimerkilläsi johtava vetäjä ja laitat itsesi mielelläsi likoon. Toimintatapasi on järjestelmällinen, innostava ja palveluhenkinen sekä proaktiivinen.

Edut

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä tasa-arvoisen ja itsenäisen toimialueen sekä miellyttävän työympäristön. Pääset mukaan kokeneitten ja motivoituneiden asiantuntijoitten joukkoon. Saat työskennellä taloudellisesti turvallisessa ympäristössä missä päämiehiä on ympäri maailmaa.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää?  Kati  ja Sanna kertoo sinulle mielellään lisää: Kati Rahikka, 0207290833, kati@poolia.fi ja Sanna Majava, 0207290838, sanna@poolia.fi

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.10.2021
Viitenumero
4524094
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833