Nurmijärvi

Tuotantotyöntekijä

Nordqvistillä työhön ja teehen suhtaudutaan intohimoisesti ja korkeaa laatua vaalien. Haemme nyt asiakkaamme kasvun myötä kahta tarkkaa ja toimeliasta Tuotantotyöntekijää.  Kyseessä on vakituiset työsuhteet asiakkaamme raikkaissa, uusissa tiloissa Nurmijärvellä. Työt alkavat pikaisesti, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työskentelet osana kuuden hengen varasto- ja tuotantotiimiä ja työhösi sisältyy monipuolisesti pakkauskoneiden käyttö sekä siihen liittyvä päivittäinen raportointi (Excel) ja tuotannon suunnittelu/tehostaminen. Esimiehenäsi toimii Tuotantopäällikkö. 

Työskentely tapahtuu arkisin kahdessa vuorossa klo 7:30-15:30 sekä 15:30-22:30 välillä. 

Eduksi on

Aempi kokemus (elintarvikealan) tuotanto- ja pakkauskoneiden käytöstä, sekä työskentelyä tukeva tekninen ammattitutkinto (konepuolen ammattikoulu tmv). Huom! Tämä ei ole kuitenkaan ehdoton edellytys, vaan persoona ratkaisee!

Olet tehokas ja positiivinen tiimityöskentelijä ja haluat tuoda oman arvokkaan panoksesi yrityksen toimintaan. Viestit sujuvasti suomeksi ja arvostamme myös englannin kielen osaamista. Arvostamme etenkin reipasta, positiivista ja tiimihenkistä asennetta!

Edut

Nordqvist tarjoaa sinulle erittäin viihtyisät ja uudet toimitilat sekä erittäin mukavan tiimin.

Lisätiedot

Jos kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistetään heti! ”Tee hetkestä elämys!”

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
+358207290838

Sigrid Puhilas-Ikonen

+358207290839

Nordqvist Oy

Huolimatta siitä, ettei meitä suomalaisia varsinaisesti pidetä teen suurkuluttajina, olemme me juoneet tätä virkistävää ja herkullista juomaa jo vuosikymmeniä. Tee on lämmittänyt meitä kylminä talvipäivinä ja sekä virkistänyt että raikastanut oloamme kesähelteillä.

Me Nordqvistilla haluamme tehdä jokaisesta teehetkestä todellisen elämyksen. Tätä periaatetta olemme suomalaisena perheyrityksenä toteuttaneet jo vuodesta 1979 lähtien. Uskomme laadukkaaseen teehen ja kauniisiin pakkauksiin. Ensisijaisesti teen pitää kuitenkin maistua hyvältä. Nämä arvot toteutamme ostamalla teen, rooiboksen sekä teesekoituksiamme kaunistavat kukat, hedelmät ja marjat tarkoin valituilta tuottajilta. Huolehdimme myös tuotteidemme laadusta, vastuullisuudesta ja turvallisuudesta. Haluamme, että sinä voit nauttia teetä hyvällä ja huolettomalla mielellä.

Nordqvistin Nurmijärvellä sijaitseva teetalo ja siellä työskentelevät ihmiset haluavat tehdä joka päivä parhaansa hyvän teen vuoksi. Jokainen työvaihe, aina tuotekehittelyä, maustamista, tarkastusta ja pakkausta myöden suoritetaan intohimolla. Tee ei ole meille vain myymämme tuote, se on osa elämäämme. Haluamme, että tee tuottaa hyvää mieltä ja lämpöä juuri sinulle.

Nordqvistillä työhön ja teehen suhtaudutaan intohimoisesti ja korkeaa laatua vaalien. 

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Nurmijärvi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.02.2021
Viitenumero
2806927
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838