Espoo

Tuotepäällikkö

Etsimme näkemyksellistä, elämäniloista ja ammattimaista taloushallintotaustaista tuotepäällikköä ohjelmistokehityksen tiimiimme Espoon Keilalampeen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työskentelet yhteistyössä ohjelmistokehittäjien kanssa vastuualueenasi uusien ominaisuuksien kehittäminen ja määrittely sähköisen taloushallinnon ohjelmistoomme Procountoriin. Tuet ohjelmistokehitystämme taloushallinnon ja kirjanpidon asiantuntemuksesi kautta, rakennat näkemystä asiakkaille eniten lisäarvoa tuottavista ominaisuuksista ja määrittelet niitä yksityiskohtaisesti. Lisäksi pääset vaikuttamaan ohjelmistomme kehittymiseen myös laajemmin ja tekemään yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa.

Käytämme työssämme ketterän ohjelmistokehityksen scrum-menetelmää ja työssäsi tulet myös toimimaan Product Ownerin roolissa vastaten liiketoiminnan näkemyksestä monipuolisissa kehitysprojekteissa.

Miten teet meihin vaikutuksen?

– Olet rautainen taloushallinnon osaaja, jolle kirjanpidollinen näkökulma työhön on sydämenasia
– Sinulta löytyy näkemystä taloushallinnon tehtävistä myös käytännön tasolla 
– Taloushallinnon ohjelmistot ovat sinulle tuttuja vähintäänkin käyttäjän näkökulmasta
– Viestit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin
– Aiempi taloushallinto-ohjelmistojen konsultointikokemus, scrum-mallin tuntemus ja näytöt projektihallinnasta katsotaan eduksesi

Olet itsenäinen ja määrätietoinen projektityöskentelijä. Sinulla on selkeä näkemys käyttäjiemme toiveista ja osaat konkretisoida ne osaksi projekteja. Ratkot vaivatta vaativiakin ongelmia sekä hahmotat helposti laajoja kokonaisuuksia. Olet positiivinen ja taitava viestijä, joka työskentelee mielellään tiimissä. Haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi sähköisen taloushallinnon alalla.

Miksi hakea meille töihin?

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvumme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Kiinnostuitko?

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Yhteyshenkilöt

Accountor Finago

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita PK-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ohjelmistot ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on palava halu auttaa muita yrityksiä sekä tilitoimistoja hoitamaan taloushallintonsa helposti, luotettavasti ja tehokkaasti erinomaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoilla.

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin liiketoimintaa. Pelkästään Accountor Finagolla työskentelee lähes 300 ammattilaista, ja kasvavaan joukkoon haetaan jatkuvasti uusia, osaavia ihmisiä, jotka rakastavat numeroita.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.08.2019
Viitenumero
258356
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838