Helsinki

Tuotepäällikkö / Myyjä

Lektar Oy on vakavarainen perheyhtiö, joka on toiminut Suomen markkinoilla jo lähes 70 vuotta. Haemme nyt Lektarille TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ / MYYJÄÄ teknisten eristeiden pariin. Tekniset eristeet tarjoavat talotekniikalle ja teollisuudelle luotettavia ja energiatehokkaita ratkaisuja.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Teknisten eristeiden tuotevalikoimaan kuuluvat solukumieristeet, kivi- ja lasivillat, PVC-päällysteet ja -kulmat, polyeteeniputkieristeet, tulenkestävät eristeet sekä eristämiseen kuuluvat tarvikkeet ja työkalut.

Lue lisää tuotevalikoimasta täältä.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä olet vastuussa oman tuoteryhmäsi myynnistä jälleenmyyjille, teollisuudelle sekä eristysliikkeille ja pidät huolta päämiehistäsi. Tehtäviisi kuuluu oman tuotealueen hallinta, sisältäen mm. tarjousten teon, hinnoittelun sekä pidät asiakkaasi ajan tasalla uusista tuotteista ja koulutat niiden käyttöön.

Edellytykset

Haemme henkilöä, jolla on sopiva tekninen koulutustausta, esim. insinöörin koulutus. Eduksi on jos sinulla on jo jonkun verran kokemusta esim LVI alan kokemus plussaa. Olet aktiivinen ja sosiaalinen asiakastyöläinen, jolla ei mene kieli solmuun edes päämiesten kanssa. Sinun täytyy olla myös valmis liikkumaan työn puolesta. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, ruotsin taito on plussaa!

Edut

Lektar tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän isojen maailman brändien sekä teknisten eristeiden koko kirjon parissa. Saat tueksesi hyvän tiimin ja uudet työvälineet. Tässä tehtävässä sinulla on valmius kasvaa ammattilaiseksi.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka sähköpostitse kati@poolia.fi tai puhelimitse 16.8 jälkeen numerossa +358 20 7290 833 tai

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan kun tehtävä on täytetty.

Lektar Oy

Lektar oy on vakavarainen perheyhtiö ja olemme toimineet Suomen markkinoilla jo lähes 70 vuotta. Toiminta jatkuu jo kolmannessa sukupolvessa ja perheyhtiönä meillä on mahdollisuus toimia joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Tiiviit ja pitkät yhteistyösuhteet niin toimittajiimme kuin asiakkaisiimme takaavat kilpailukykymme muuttuvilla markkinoilla. Varastomme ja toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä I:n tuntumassa.

siirry yrityksen kotivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
12.10.2021
Viitenumero
4096481
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833