Tampere, Vantaa

Tuotepäällikkö

Terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden maahantuoja Kebomed Oy hakee kauttamme TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ, tuotteina endoskooppien ja kirurgisten instrumenttien jälkikäsittely- / puhdistuslaitteet. Myyntialueena koko Suomi ja aloitus mielellään heti elokuussa.

Työtehtävät

Tuotepäällikkönä huolehdit oman tuotealueesi myynnistä ja toiminnan kehittämisestä yhdessä yrityksen ja sen endoskopialiiketoiminnan strategian mukaisesti.

Edellytykset

Odotamme sinulta vahvaa myyntikokemusta ko. laitteiden parista sekä tuotehallinnan osaamista. Toivoisimme myös kokemusta myös tuotemarkkinoinnista ja markkinointimateriaalien suunnittelusta / toteuttamisesta. Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kieli plussaa. Sinulla pitää olla valmius matkustaa n. 50% työajasta (pääosin kotimaassa) ja ajokortti. Toivomme myös vahvaa toimisto-ohjelmistojen osaamista.  Projektiosaaminen plussaa.

Olethan aktiivinen ja itseohjautuva sekä ahkera tekijä. 

Edut

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä tasa-arvoisen ja itsenäisen toimialueen sekä miellyttävän työympäristön. Pääset mukaan kokeneitten ja motivoituneiden asiantuntijoitten joukkoon. Saat työskennellä taloudellisesti turvallisessa ympäristössä missä päämiehiä on ympäri maailmaa.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää?  Kati kertoo sinulle mielellään lisää: Kati Rahikka, 0207290833, kati@poolia.fi 

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Kebomed Oy

Kebomed Oy on Kebomed Europe AG -konserniin kuuluva yhtiö, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2011 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua mm. gynekologian, urologian, vatsanalueen kirurgian, sekä gastroenterologian erikoisaloilla.

Lisätietoa yrityksestämme: tästä

Lisätietoa tuotteistamme: tästä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Tampere, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
18.07.2022
Viitenumero
7463679
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833