Helsinki

Tutkimusassistentti projektiin

Etsimme myynti- ja palveluprosessien mittaamisen saralla toimivalle asiakasyrityksellemme TUTKIMUSASSISTENTTIA noin kahden kuukauden projektiin Helsingin Kumpulaan. Oman tilanteesi puitteissa voit työskennellä joko osa- tai kokoaikaisesti (joustavasti, min. 3 pv/vko). Työ alkaa pikaisesti!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluvat mysteryshoppaajien keikkakoordinointi kuten työvuorohallinnointi ja ohjeistus puhelimitse, tilausten koordinointi, työntekijöiden kontaktointi, perehdytysasiat sekä muut yleiset toimistotyöt.

Edellytykset

Toivomme sinulta aktiivista, positiivista työotetta ja tarkkuutta. Et pelkää puhelimitse tapahtuvaa työskentelyä ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Eduksi on aiempi kokemus toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä. 

Edut

Tehtävän tuntipalkka on noin 10-12e/tunti taustastasi riippuen. Tarjolla on mukava ja vaihteleva työ, jossa vakinaistamisen mahdollisuus – tuolloin voit vaikuttaa myös palkkatasoosi!

Lisätiedot

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, eli haethan heti!

Yhteyshenkilöt

Poolia Suomi Oy
Sanna Majava
puh: +358 20 7290 838
sanna@poolia.fi

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
13.02.2020
Viitenumero
1428088
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838