Ulkomaat

Työmaapäällikkö/Työnjohtaja

Haemme asiakasyrityksellemme Forssa Engineering Oy:lle reippaan asenteen omaavaa työmaapäällikköä tai työnjohtajaa!

Työnkuva

Työmaapäällikkönä/työnjohtajana vastaat työmaiden päivittäisten asioiden hoitamisesta ja asentajien työnohjauksesta. Tehtävien suorittaminen edellyttää matkustamista ja kykyä viikkojen mittaiseen yhtäjaksoiseen läsnäoloon kyseisellä paikkakunnalla. Vaikka työ tehdään pääosin asiakkaiden luona, toivomme hakijalta kykyä tulla tarpeen mukaan paikan päälle myös yhtiön pääkonttorille Kaarinaan. Tämä helpottaa merkittävästi varsinkin koulutusvaiheessa, mutta myös jatkossa projektien suunnittelussa ja yhteydenpidossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva, ja työllistyt suoraan asiakkaan listoille. Työ on kokoaikatyötä.

Odotamme

  • Metallialan koulutus tai kokemus
  • Tarkka ja pitkäjänteinen työtapa
  • Soveltuva työkokemus
  • Soveltuva tekninen koulutustausta
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Halukkuutta ja mahdollisuutta matkustamiseen

Arvostamme myös kokemusta ulkomaankomennuksista tai kokemusta työmaista/työmaaprojekteista, projektinjohtamistaitoja, suomen ja englannin kielen taitoa sekä perus IT-taitoja. Iso etu on myös, jos sinulla on kokemusta terässäiliöistä tai säiliöiden asennuksista.

Tarjoamme

  • Koulutuksen tehtävään
  • Kilpailukykyisen kokonaisansainnan
  • Ammattitaitoisen tiimin ja motivoivan työympäristön
  • Näköalapaikan teollisuuden tukena

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi ja Christa Sebire, christa@poolia.fi.

Forssa Engineering Oy

Oy Forssa Engineering Ab (”Forssa Engineering”) on toiminut vuodesta 1986 prosessiteollisuuden palvelutoimittajana ympäri maailmaa. Yrityksen toimintamalli on vahvasti muuttunut viimeisten vuosien varrella ja yhtiön nykyinen rooli on vastata asiakkaidensa säiliöratkaisuista sekä niihin liittyvistä lisäarvopalveluista kokonaistoimituksina – niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissakin. Yhtiön tyypilliset asiakkaat ovat suuria teollisuusalan yhtiöitä mm. metsä- ja energiasektoreilla. Yhtiö rakentaa projektiluonteisesti asiakkaiden teollisuuslaitoksilla tarvittavat säiliöratkaisut, joita käytetään tyypillisesti nestemäisten aineiden prosessointiin tai varastointiin.

Yhtiö on viime vuosina kasvanut merkittävästi ja tavoittelee jatkossakin hallittua kasvua. Viime vuosina yhtiön liikevaihto on vaihdellut 8 ja 15 milj. euron välillä ja tavoitteena on kasvaa merkittävästi tulevien vuosien aikana. Yhtiöllä on palveluksessaan noin 25–30 omaa työntekijää, jonka lisäksi se käyttää keskimäärin saman verran vuokratyövoimaa. Kesällä 2022 yhtiön vauhdittamista tukemaan tuli pääomasijoitusyhtiö Helix Partners Oy. Lue lisää: forssaeng.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Ulkomaat
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
28.06.2024
Viitenumero
19980530
Yhteyshenkilö

Christa Sebire

christa@poolia.fi

p. +358 20 7290 852