Pooliasta sanottua

Miten työnhakijat kokivat rekrytointiprosessin? Miten yhteistyömme sujui? Lue asiakasyrityksissämme työskennelleiden konsulttiemme ja kauttamme rekrytoitujen henkilöiden palautteita Pooliasta!

Aktiivinen yhteydenpitonne oli todella mukavaa työnhakijan näkökulmasta. Tuli jo rekrytointivaiheessa olo, että minua halutaan tukea prosessissa etenemiseksi ja että Poolialla toivottiin minun pääsevän hakemaani työhön
En ole aiemmin juurikaan ollut tekemisissä rekrytointifirmojen kanssa ja olenkin positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvän työpaikan pystyi rekrytointifirman kautta saamaan.
Hyvin tuettu rekryprosessissa ja kysymyksissä - jatkakaa hyvää toimintaa ja tiivistä yhteistyötä!
Aktiivinen yhteydenpito ja vierailut tekivät koko Poolialla olosta täydellisen. Jatkakaa samaan malliin :)
Asiat Poolian kanssa sujuivat hyvin ja mutkattomasti. Sain kaipaamaani apua ja tukea omalta yhteyshenkilöltäni aina, kun sitä tarvitsin
Kaikki on sujunut todella hyvin. Olen työskennellyt kolmessa eri vuokrafirmassa ja Poolian kanssa yhteistyö on sujunut vaivattomimmin!  
Kiitos! Olette ollut tähän asti tapaamistani rekrytointiyrityksistä reilusti paras. Kiitos, kun annatte tietoa haun etenemisestä! Tätä ei nimittäin moni tee. Oli ilo tehdä yhteistyötä kanssanne! 

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi