Nopeus, rehellisyys ja ammattitaito ratkaisivat rekrytointikumppanin valinnan

FS Film Oy:n toimitusjohtaja Antti Toiviainen oli suuren haasteen edessä; talous- ja hallintojohtaja oli lähdössä pois yrityksestä, tilinpäätös ja vuoden 2009 budjetin teko painoivat päälle. Koska alalla noudatetaan useita eri sopimuksia, tarvitaan taloushallinnon erityisosaamista. Kyseessä oli siis kovan luokan taloushallinnon ammattilaisen haku ja se ei ollut toimitusjohtajan ominta alaa - siksi hän halusi luottaa rekrytointialan ammattilaisiin.

Poolian kandidaattien laatu ja määrä ylitti odotukset. Puhuimme rekrytointiyhteyshenkilömme kanssa alusta alkaen samaa kieltä ja koin prosessin mutkattomaksi ottaen huomioon sen kuinka haastavasta ja uudesta tilanteesta oli kohdallamme kyse. Uusi talous- ja hallintojohtaja tuo osaamisellaan ja taidoillaan paljon niitä asioita joita yritykseemme on kaivattu. Tehtävään ei ollut helppo hypätä; yrityksemme on kasvanut todella nopeasti ja talousosastolla on henkilöstön vaihtuvuus ollut suuri. Poolia täytti kaikki odotuksemme ja voimme nyt avoimin ja luottavaisin mielin mennä kohti tulevaisuutta

Antti Toiviainen lähetti tarjouspyynnön neljään rekrytointialan yritykseen. Poolia otti yhteyttä jo tunnin sisällä tarjouspyynnön lähettämisestä. Kun muut rekrytointiyritykset kontaktoivat Toiviaista, oli rekrytointiprosessi Poolian kanssa jo hyvässä vauhdissa. Nopeus oli yksi isoimmista syistä, miksi Toiviainen valitsi rekrytointikumppanikseen Poolian.

Poolian kautta ilmoitus julkaistiin eri kanavissa ja lisänäkyvyyttä saatiin Helsingin Sanomien lehti-ilmoituksella. Ilmoituksen teolla olikin kiire; sen tuli olla jo seuraavan sunnuntain lehdessä. Poolia työsti aineiston nopeasti painokuntoon ja näin ilmoitus näkyi sovitusti sunnuntain työliitteessä.

Ilmoitus herätti hienosti mielenkiintoa; kyseinen haku tuotti noin 80 hakemusta. Lisäksi tehtiin CV-hakuja Poolian tietokannasta. Yhteensä kolmen haastattelukierroksen jälkeen sopivin ehdokas valittiin vaativaan talous- ja hallintojohtajan tehtävään.

FS Film Oy kuuluu kansainväliseen Bonnier Groupiin. Sillä on yhteensä 31 työntekijää, joista viisi henkilöä toimii taloushallinnon tehtävissä.

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi