Poolia erottuu edukseen

Procurator Oy Ab:n toimitusjohtaja Jan Hongelin kertoo Poolian ja Procuratorin yhteistyön alkaneen noin kahdeksan vuotta sitten Poolian toimitusjohtajan, Jose Majasen kautta.

Parasta Poolian kanssa työskentelyssä on mutkattomuus ja turhan byrokratian puuttuminen

Kuluneiden vuosien aikana Poolia on avustanut Procuratoria monissa rekrytoinneissa sekä tukenut henkilöstöasioissa.

Poolian kautta on vuosien aikana palkattu Procuratorille monen eri alan osaajia sekä pitkäaikaisena vuokratyövoimana että vakituisina rekrytointeina. Procuratorille on vuosien aikana rekrytoitu mm. taloushallinnon ja tekniikan alan osaajia.

Ennen lähempää tutustumista Poolia ei Hongelinin mielestä erottautunut erityisesti muista kilpailijoistaan. Yhteistyövuosien aikana Poolia kuitenkin erottui selkeästi edukseen. Henkilöstön palkkaaminen on usein monimutkainen prosessi, minkä aikana voi tapahtua paljon muutoksia. Tämä on yksi niistä syistä, jotka Hongelin nimeää vaikuttaneen pitkän yhteistyön jatkumiseen Poolian kanssa. Karskeelle sopivia työntekijöitä on etsitty myös muiden henkilöstöpalveluyritysten avustuksella, mutta tutun yrityksen ja konsultin kanssa työskentely on helpottanut valtavasti rekrytointiprosessin aloittamista, sillä kaikkea tietoa organisaatiosta ei tarvitse aina kertoa uudelleen ja ajan voi tehokkaasti käyttää uuden työntekijän hakemiseen.

Parasta Poolian kanssa työskentelyssä on mutkattomuus ja turhan byrokratian puuttuminen, Hongelin summaa. Kiitosta saa myös potentiaalisten hakijaehdokkaiden nopea löytyminen ja esittely. Tämä selittyy Poolian laajalla yli 20 000 cv:tä kattavalla hakijapoolilla.

Procurator Oy Ab on toiminut yli 60 vuotta työsuojelutuotteiden parissa. Asiantuntevan henkilökuntansa ja laajan valikoimansa ansiosta Procurator Oy Ab on vakiinnuttanut johtavan asemansa työsuojelualan erikoistukkuliikkeenä Suomessa.

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi