Poolia mukana ProCountorin kasvussa

ProCountorin Toimitusjohtaja Raimo Vaalasranta päätti reilu vuosi sitten kokeilla ulkopuolista apua rekrytoinnissa. Suosittelusta rekrytointi käynnistyi Poolian kanssa. ProCountorin huiman kasvuvauhdin myötä myös tarpeet uusien osaajien hankkimiseen ovat kasvaneet ja tiivis rekrytointiyhteistyö Poolian kanssa on jatkunut.

Poolian kautta on saatu rekrytoitua monta hyvää, juuri oikeanlaista työntekijää yrityksellemme. Poolia on erittäin hyvin sisäistänyt yrityksemme kulttuurin ja ymmärtänyt tarpeemme. Onnistumisten kannalta tärkeitä tekijöitä ovat olleet myös Poolian ja ProCountorin saumaton yhteistyö, Poolian palvelualttius ja aito halu saada meille sopivia työntekijöitä. Valtavan kasvuvauhdin takia emme mitenkään itse suoriutuisi uusien henkilöiden rekrytoinnista, joten on hienoa että Poolia on pystynyt joustavasti ja nopeasti reagoimaan tarpeisiimme

ProCountor on johtava kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmisto- ja palvelutalo. Internetissä toimiva ohjelmisto on kehitetty vastaamaan pk-yritysten monipuolisiin taloushallinnon tarpeisiin. Ohjelmalla on mahdollista hoitaa mm. kirjanpito, laskutus, reskontra, ostojen käsittely, palkanlaskenta sekä talouden seuranta.

Raimo Vaalasrannan mielestä yhteistyö Poolian kanssa on ollut erittäin hedelmällistä.

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi