Poolia on luotettava henkilöstökumppani

Tecalemitin juuret ovat 1920-luvun Ranskassa. Suomessa toiminta aloitettiin vuonna 1938. Tecalemit Oy on johtava liikkuvan kaluston korjaamoiden sekä korjaamolaitteiden ja -tarvikkeiden toimittaja. Se on palvellut suomalaisia liikkuvan kaluston korjaamoita jo yli 70 vuoden ajan. Henkilöstöä on tällä hetkellä 156.

Poolia on palvelualtis, nopea ja ymmärtää yrityksemme hieman haastavaakin teknistä alaa. Poolia on myös antanut rehellistä ja suoraa palautetta sekä hyviä ehdokkaita.

Vuodenvaihteessa 2009 käynnistyi Tecalimitissa jakautuminen viiteen eri yritykseen ja siitä johtuvat järjestelmämuutokset uuteen ERP-järjestelmään. Sekä järjestelmämuutokset että entistä tarkempi raportoiminen ja talouden seuranta tuottavat luonnollisesti paljon ylimääräistä työtä erityisesti talouden ja hallinnon puolelle. 

Tecalemitin talous- ja hallintojohtaja Martin Baltsceffsky tunsi Poolian yhteyshenkilön jo entuudestaan, joten rekrytointikumppanin valinta oli helppo. Poolia on menestyksekkäästi löytänyt useita ammattilaisia mm. taloushallintoon - niin vakituisiin kuin määräaikaisiinkin toimeksiantoihin. Tecalemitin kasvu on ollut maltillinen ja työntekijöitä on palkattu lisää muutamia henkilöitä vuodessa. Baltsceffsky kertoo, että kilpailu työntekijöistä kiristyy kun moni jää eläkkeelle ja sitä kautta tullaan palkkaamaan lisää henkilöstöä niin taloushallinnon, myynnin kuin logistiikan puolellekin. Hän kokee, että maailmalla olevan epävakaan taloustilanteen aikana on hyvä käyttää myös määräaikaista työvoimaa. Näin voidaan nopeasti reagoida muuttuvaan markkinatilanteeseen, sekä varmistua riittävällä henkilöstömäärällä yrityksessä käynnissä oleviin projekteihin.

Martin Baltsceffsky on ollut tyytyväinen Pooliaan erityisesti siksi, että Poolia on palvelualtis, nopea ja ymmärtää Tecalemitin hieman haastavaakin teknistä alaa. Poolia on myös antanut rehellistä ja suoraa palautetta sekä hyviä ehdokkaita.

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi