Accountor Finago

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita PK-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallintoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Poolia on toiminut Accountor Finagon rekrytointikumppanina jo vuosia - olemme olleet mukana luomassa heidän kasvuaan ja rekrytoineet vuosien aikana lukuisia osaajia niin myyntiin, tuotekehitykseen kuin tukipalveluihinkin ja esimiestehtäviin. Kerromme mielellämme haastattelussa Finagolaisista lisää!

Miksi hakea meille töihin?

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvumme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Meillä pääset työskentelemään taloushallinnon eturintamassa, kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Työntekijämme keskittyvät työssään Finago-tuotteiden myyntiin, koulutukseen, konsultointiin, tukipalveluihin, ohjelmistokehitykseen ja ylläpitoon.

Tutustu avoinna oleviin tehtäviin oheisesta linkistä.

Accountor Finagon avoimet työpaikat


Lisätietoja:

Sanna Majava
Rekrytointi- ja suorahakukonsultti

sanna.majava@poolia.fi
Puh: +358 20 7290 838

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi