Tervetuloa Pooliaan!

Näin konsulttimme työskentelevät ja kehittyvät

Kullakin konsultilla on oma yhteyshenkilö, joka on hänen lähin yhteyshenkilönsä Pooliassa. Työuraasi Poolian konsulttina kuuluvat säännölliset tapaamiset ja kehityskeskustelut yhteyshenkilösi kanssa. Poolia järjestää konsulttitapaamisia, tapahtumia, elokuvailtoja ja juhlia. Henkilöstömme on meille tärkeä; osa konsulteistamme työskentelee Pooliassa useita vuosia!

Tyytyväiset asiakkaat edellyttävät tyytyväisiä konsultteja

Seuraamme jatkuvasti sekä työntekijä- että asiakastyytyväisyyttä. Asiakastutkimuksissamme konsulttimme saavat yleensä erittäin korkeat laatuarvosanat. Koska haluamme tätä jatkossakin, on tärkeää, että ne, jotka viihtyvät konsultteina yrityksessämme, tietävät, mitä työ pitää sisällään. Jos he viihtyvät Pooliassa, he myös tekevät työnsä hyvin, mistä on seurauksena tyytyväisiä asiakkaita.

Henkilöstöpalvelualan työehtosopimus 1.2.2018-31.1.2021

Henkilöstöpalvelualan tes »

Palkanmaksu

Palkkalaskelmat lähetetään viimeistään palkanmaksupäivää edeltävänä arkipäivänä. Kuukausipalkoissa palkanmaksupäivä on kuukauden viimeinen arkipäivä ja tuntipalkoissa kahden viikon välein perjantaisin, vuonna 2019 aina parittoman viikon perjantaina. Muistathan, että olet oikeutettu sairausajan palkkaan, kun työsuhteesi on jatkunut yhden (1) kuukauden. Mahdolliset ylityötuntilistat, matkalaskut ym. palkkaan vaikuttavat asiat on toimitettava viimeistään viikkoa ennen palkkapäivää palkanlaskentaan osoitteella info@poolia.fi 

Palkkalaskelma lähetetään sähköisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Laskelma on suojattu pdf -salasanalla, joka on aina henkilötunnuksesi loppuosa, eli neljä viimeistä merkkiä.

Huom! Monet roskapostisuodattimet suodattavat palkkalaskelmat usein roskapostiksi, joten jos palkkalaskelmaa ei ilmaannu, kannatta tarkistaa roskapostikansio. Jos palkkalaskelmien kanssa on jotain ongelmia tai muuta kysyttävää ilmaantuu, tai jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitetta, johon laskelmat lähetetään, ota yhteys sähköpostitse info@poolia.fi

Poolian työaikaraportti

Jos matkustat

Vuonna 2019 päivärahan määrä on

 • osapäiväraha 19 euroa (työmatka yli 6 tuntia)
 • kokopäiväraha 42 euroa (työmatka yli 10 tuntia)
 • ulkomaan päivärahaan (katso taulukko)
 • ateriakorvaus 10,50 euroa
  • ateriakorvaus voidaan maksaa työmatkoilta, joilta palkansaajalle ei makseta päivärahaa.

Päiväraha on korvausta tavallista suuremmista ruokailukuluista. Jos työmatkaan sisältyy ilmainen tai työnantajan kustantama ruokailu (kokopäiväraha/kaksi ateriaa, osapäiväraha/yksi ateria), päiväraha on puolet edellä mainituista määristä. 

Kilometrikorvaus oman auton käytöstä työmatkalla 

Jos teet työmatkan omalla autolla, työnantaja voi maksaa sinulle verottomasti kilometrikorvausta oman auton käytöstä. Korvauksen suuruus määritellään Verohallinnon vuosittain antamassa päätöksessä. Vuonna 2019 kilometrikorvauksen perussumma on 0,43 euroa/km (0,42 euroa/km vuonna 2018). Kilometrikorvaukseen vaikuttaa muun muassa se, onko kyseessä oma auto vai työsuhdeauto ja onko kyydissä muita matkustajia.

Työmatkasta on tehtävä matkalasku

Työntekijän on tehtävä työmatkasta matkalasku. Kun teet matkalaskun, liitä mukaan matkaan liittyvät maksukuitit. Työmatkasta aiheutuneet matkakulut (esimerkiksi lento- ja junaliput) ja majoituskulut (hotellimaksut) työnantaja voi korvata kuittien mukaan.

Matkalasku ja KM-korvaukset 2019 (Exel)
Matkalasku ja kulukorvaukset 2019 (Word)

Uusi työntekijä

 • Muistathan toimittaa hyvissä ajoin verokortin ja tilinumeron palkanlaskentaan!
 • Tarvitsemme myös ajan tasalla olevat yhteystietosi (osoite, puhelinnumero, koti- ja työsähköpostiosoite) joten ilmoitathan välittömästi, mikäli yhteystiedoissasi tapahtuu muutoksia!
 • Jos jokin asia askarruttaa, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Mitä teen jos sairastun?

Lue lisää!

Vuosiloman ansaitseminen

Lue lisää!

Liikuntaedut

Lue lisää!

Konsulttitapahtumat

Poolian konsulttina pääset mukaan myös yhteisiin konsulttitapahtumiin. Poolialaiset kokoontuvat muutaman kerran vuodessa esimerkiksi leffaillan merkeissä. Tunnelma on rento, iloinen ja yhteishenkeä kohottava, tervetuloa mukaan!

Muuta

 • Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liitto HPL:n jäsenyritys. Noudatamme vuokra-työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta (ERTO) ja alan eettisiä sääntöjä.
 • Huolehdimme työnantajavelvoitteista, palkanmaksusta, sairasloma- ja loma-korvauksista ja eläketurvasta.
 • Työntekijämme on vakuutettu vakuutusyhtiö Pohjolassa ja työeläkeyhtiönä on Ilmarinen
 • Voit ostaa 10 €:n arvoisia lounasseteleitä verotusarvolla hintaan 7,50 €/kpl max 20 kpl/kk. Lounassetelit tulisi tilata kuun viimeisellä tai viimeistään seuraavan kuun ensimmäisellä viikolla. Seteleitä voi tilata kerran kuussa, eli tilaathan 1-20 kpl sen mukaan kuinka paljon arvioit niitä tarvitsevasi. Lounassetelit vähennetään palkanmaksun yhteydessä. Lisätietoja ja lounassetelitilaukset: info@poolia.fi

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi