Poolian mediakysely 2019 - vastaa niin voit voittaa!

HUOM! Poolian mediakysely on nyt suljettu ja leffaliput lähetetty voittajille. Seuraa meitä kuitenkin Somessa - järjestämme vastaavia galluppeja muulloinkin!

Hyvä työnhakijamme! Toivoisimme sinun vastaavan lyhyeen kyselyymme, jolla kartoitamme eri kanavia työnhakuun liittyen. Kyselyn vastaamiseen menee vain max 2 min.  Kaikkien vastanneiden kesken arvomme neljä premiumluokan leffalippua, jotka lähetetään voittajille sähköpostitse. Arvonta suoritetaan 3.6.2019 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kyselyn tulokset julkistetaan Poolian somekanavissa sekä uutiskirjeessämme. Facebook, LinkedIn tms. eivät suosittele eikä hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kysely liity kyseisiin sivustoihin mitenkään.  Sähköpostiosoitteitasi tai muita tietojasi ei luovuteta eteenpäin. Onnea arvontaan!

PS: Oletko jo Poolian työnhakija? Mikäli et, niin muistathan rekisteröityä ja liittyä Poolian osaajien verkostoon - avoimien työpaikkojemme lisäksi pysyt kartalla ajankohtaisista työnhakuun ja työmarkkinoihin liittyvistä asioista.
Rekisteröidy tästä linkistä!

 

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi