Rekrytointi asiakasyritykseen

Pooliassa asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita. Rekrytoijilla on kokemusta ammattialaltasi ja he tietävät, mikä on tärkeää sinulle ja tulevalle työnantajallesi.

Kun vastaanotamme uuden rekrytointitoimeksiannon, julkaisemme ilmoituksen aina ensimmäisenä kotisivuillamme. Teemme lisäksi hakuja aiemmin CV:nsä Poolian tietokantaan rekisteröineistä henkilöistä, joita pyydämme esim. työpaikkavahtikirjeessä liittämän itsensä mukaan hakuun Omilla Sivuilla. Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, arvioimme soveltuvuutesi hakemaasi tehtävään. Jos CV:si vastaa vaatimusprofiilia, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme mahdollisesta haastatteluajasta.


Jos etenet prosessissa, sovimme sinulle seuraavaksi tapaamisen asiakasyritykseen. Rekrytoija kertoo, millaisen vaikutelman teit ensimmäisissä haastatteluissa, mitä sinun tulisi erityisesti painottaa ja mihin kysymyksiin sinun tulisi varautua vastaamaan. Otamme lisäksi yhteyttä ilmoittamiisi suosittelijoihin ja keskustelemme heidän kanssaan toiminnastasi aiemmissa työpaikoissa.

Olemme rekrytointiprosessin aikana yhteydessä sinuun niin, että tiedät, miten pitkälle Poolia on edennyt prosessissa ja pidetäänkö sinua edelleen sopivana ehdokkaana. Jos sinut valitaan tehtävään, lähetämme sinulle palautelomakkeen noin kuukauden kuluttua työn alkamisesta. Haluamme tietää, oletko tyytyväinen ja päässyt työssä hyvään vauhtiin.

Onnea työnhakuun!

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi