Poolian toimialat

Poolia on ykköstoimija henkilöstövuokraus- ja rekrytointialalla. Kauttamme sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää juuri sinulle sopivia uusia haasteita työelämässä.

Taloushallinto ja rahoitus

Poolian taloushallinnon ammattilaisten hakijaverkostomme on erittäin kattava. Meidät tunnistetaan markkinoilla osaavista taloushallinnon ammattilaisten rekrytoinneista sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Kauttamme saat apua niin controllereiden, kirjanpitäjien, palkkahallinnon asiantuntijoiden kuin talousjohtajienkin rekrytointeihin.
 
HR
Kauttamme voit rekrytoida koulutettuja ja kokeneita henkilöstöalan ammattilaisia, esimerkkeinä henkilöstöpäälliköt, HR-asiantuntijat, HR-koordinaattorit ja muut HR- ja HRD-ammattilaiset. Poolia voi myös toimia oman HR-osastosi jatkeena auttamalla erilaisissa henkilöstöhallinnon projekteissa ja prosesseissa.
 
IT
IT-alalla työntekijöiltä vaaditaan usein erityistaitoja sekä kykyä toimia IT:n ja liiketoiminnan rajapinnassa. Poolia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia IT-alan osaajia Helpdesk-työntekijöistä IT-päälliköihin ja projektipäälliköihin sekä arkkitehteihin niin kehityspuolelle kuin operatiivisiin tehtäviinkin.
 
Toimistotyö
Jos tarvitset yhden tai useamman työntekijän varmistamaan toimistosi ensiluokkaisen ja sujuvan toiminnan, voimme olla apunasi. Avullamme löydät kokeneet toimistoassistentit, johdon assistentit, toimistopäälliköt, tilaustenkäsittelijät sekä muut hallinnolliseen työhön erikoistuneet toimiston monipuoliset ammattilaiset.

Myynti ja Markkinointi
Poolian kautta löytyvät niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille oikeat tiedotus-, markkinointi- ja myyntiammattilaiset, esimerkkeinä markkinointi- ja tiedotuspäälliköt, projektipäälliköt, myyjät, ostajat, tiedottajat sekä erilaiset web-ammattilaiset.

Tekniikka
Poolialla on myös pitkä kokemus ja osaaminen teknisen puolen ammattilaisten rekrytoinneista. Poolia tarjoaa laajan valikoiman esimerkiksi (DI) insinöörin ja teknisen koulutuksen saaneita asiantuntijoita, joilla on oikea osaaminen ja kokemus esimerkiksi projektijohtamisesta, myynnistä, tuotekehityksestä ja logistiikasta. 
 
Johtotehtävät
Poolialla on kokemusta johtoryhmissä työskentelevien johtajien vuokraamisesta ja rekrytoinnista. Poolia voi tarjota paljon kiinnostavia töitä henkilöille, joiden johtamistaidot ovat hyvät, työkokemus pitkä ja referenssit tahrattomat.

Laadukasta rekrytointia vuodesta 1989 +358-20-7290830 info@poolia.fi