Kokkola

Työnjohtaja

Oletko kiinnostunut tuotannon monipuolisesta tehtävästä, jossa pääset kehittämään toimintaa? Haemme ITR Finlandin palvelukseen Kokkolaan TYÖNJOHTAJAA.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Hitsauksen ja koneistuksen työnjohtajana vastaat noin 15 henkilön tiimin työnjohdosta, osaston laadusta ja toimitusvarmuudesta sekä työturvallisuudesta. Suunnittelet, johdat ja ohjaat työntekijöiden sekä koneiden työkuormituksia. Huolehdit konepajan koneiden ja työkalujen riittävyydestä, ylläpidosta sekä osallistut materiaalien hankintaan. Ratkaiset muuttuvia tuotantotilanteita hitsauksen ja koneistuksen työntekijöiden kanssa. Työsi sisältää tavoitteiden seurantaa, mutta ennen kaikkea se on aktiivista läsnäoloa oman tiimisi arjessa.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet luotettava, jämäkkä ja järjestelmällinen ja haluat kehittää toimintaa. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot sekä hyvä kyky ratkaista ongelmia. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden osaaja tai jo kokenut ammattilainen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta hitsauksesta ja koneistuksesta sekä IWS tutkintoa.

Tarjoamme

– vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset henkilöstöedut
– vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja nykyaikaiset toimitilat
– mahdollisuuden kehittää toimintojamme ja omaa osaamista
– ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja urakehitysmahdollisuudet

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.4.2023 mennessä rekisteröimällä CV:si www.poolia.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas puh. 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@poolia.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

ITR Finland

on suomen markkinajohtaja, kymmenien vuosien kokemuksella Kokkolassa toimiva maansiirtokoneiden kulutus- ja varaosien valmistaja, maahantuoja ja jakelija. Valmistamme myös raskaiden koneiden kokonaisia alavaunuja omassa tuotannossa Jänismaan teollisuusalueella. Yhtiön pääkonttori, tuotanto sekä logistiikkakeskus sijaitsevat Kokkolassa Mesilän ja Jänismaan teollisuusalueilla. ITR Finlandin liikevaihto on noin 15 milj. euroa ja se työllistää reilut 40 henkilöä. ITR Finland kuuluu tytäryhtiönä Italialaiseen USCO SpA konserniin, joka on alallamme maailman markkinajohtaja.

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
09.03.2023
Viitenumero
15498981
Yhteyshenkilö

Juha-Pekka Myllykangas

juha-pekka@poolia.fi

p. +358 20 7290 855