Kokkola

Työnjohtaja

TULE MEILLE TÖIHIN RAKENTAMAAN KANSSAMME MAAILMAN PARHAITA HALLEJA! Haemme Best-Hall Oy:n palvelukseen Kälviälle Työnjohtajaa vastaamaan pintakäsittelyosaston henkilöstön johtamisesta ja esimiestyöstä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tärkeä osa työtäsi on 10-20 ammattilaisen töiden organisointi, laadunhallinta ja osastosi työmenetelmien ja toimintatapojen kehittäminen. Olet mukana osaston kehitystyössä ja osallistut omalta osaltasi myös koko tehtaan investointiprojekteihin. Teet tiivistä yhteistyötä suunnittelun, muiden tuotanto-osastojen, logistiikan, kunnossapidon sekä sidosryhmien kanssa. Varmistat, että osastollasi toimitaan työturvallisuusohjeiden mukaisesti ja toimintavarmuus on huippuluokkaa. Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:

– vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset henkilöstöedut
– vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja modernit työvälineet 
– mahdollisuuden kehittää toimintojamme ja omaa osaamista 
– ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja urakehitysmahdollisuudet   

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.6.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla tästä linkistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Best-Hall Oy

Best-Hall Oy on vaativien teräsristikkorakenteisten hallien tuotekehitys- ja laatujohtaja sekä täyden palvelun toimittaja. Vuodesta 1975 lähtien yritys on toimittanut kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille jo yli 5000 varasto-, teollisuus- ja urheiluhallia. Best-Hallilla on kolme liiketoiminta-aluetta: kangaskatteiset hallit, perinteiset teräshallit sekä huolto.

Yrityksen toimintaa ohjaavat ISO 9001 -laatujärjestelmä, ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä sekä ISO 45001 -työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 38 milj.€ ja henkilöstömäärä 135 henkilöä. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Keski-Pohjanmaalla Kälviällä. 

www.besthall.com

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
03.06.2020
Viitenumero
2018351
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830