Pietarsaari

Työnjohtaja

TULE MEILLE TÖIHIN! Haemme Japrotek Oy Ab:n palvelukseen Pietarsaareen TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtäviisi kuuluu:

Konepajan tuotannon henkilöstön johtaminen, esimiestyö, töiden organisointi ja laadun valvonta omalla vastuualueellasi. Olet mukana tuotannon kehitystyössä ja teet tiivistä yhteistyötä suunnittelun, logistiikan, kunnossapidon, asennuksen sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Odotamme:

Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai teollisuuden työkokemusta. Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja luontainen kyky organisoida toimintaa sekä johtaa ihmisiä. Henkilönä olet päämäärätietoinen ja nautit asioiden viemisestä maaliin. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja. Arvostamme hitsaustekniikan tuntemusta sekä kokemusta hitsauskonepajan toiminnasta

Tarjoamme:

– vakituisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä 
– kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä urakehitysmahdollisuudet 
– mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen   
– ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin sekä joustavan yrityskulttuurin

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 1.9.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!  

Japrotek Oy Ab

Pietarsaaressa toimiva Japrotek Oy Ab kehittää asiakkaidensa tuotantoprosesseja suunnittelemalla ja valmistamalla paineastioita kuten kolonneja, reaktoreita ja lämmönvaihtimia sekä suuria säiliöitä prosessiteollisuudelle. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kokonaispalvelua, johon sisältyvät tuotteiden suunnittelu, tuotekehitys, valmistus, asennus sekä käynnistys-, huolto- ja varaosapalvelut. Japrotekin asiakkaina on globaalisti toimivia, maailman johtavia puunjalostus-, kemian ja metallurgisen energiateollisuuden yrityksiä.   Japrotek Oy Ab työllistää noin 55 henkilöä. Lisätietoja www.japrotek.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Pietarsaari
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
26.08.2019
Viitenumero
385743
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830