Kokkola

Työnjohtaja Ruotsiin

Haemme Fineweld Oy:n palvelukseen Ruotsiin Skellefteån projektiin Työnjohtajia vastaamaan projektin ja tiimisi johtamisesta, töiden organisoinnista, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Kenttätyönjohtajana toimit noin 15 työntekijän suorana esimiehenä ja raportoit tehtävässäsi työmaapäällikölle. Teet tiiviissä yhteistyötä yrityksen sisällä ja yhteistyökumppanien kanssa. Työsi sisältää projektin seurantaa ja raportointia, mutta ennen kaikkea se on aktiivista läsnäoloa oman tiimisi arjessa ja nopeaa reagointia asioihin. Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Odotamme

tehtävään soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä matkustushalukkuutta. Sinulla on hyvät organisointi- ja esimiestaidot, positiivinen ja tuloshakuinen asenne sekä halu motivoida tiimisi projektin tavoitteisiin. Omaat kustannustietoutta ja kykyä luoda uusia ratkaisuja yhdessä muun organisaation kanssa sekä rohkeus tehdä päätöksiä. Kommunikoit suomen ja englannin kielellä. Hallitset alalla yleisesti käytettävät IT-ohjelmat.

Tarjoamme

– monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisten projektien parissa
– vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä
– kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi
– ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja tekemisen meiningin  

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.6.2020 mennessä tästä linkistä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Fineweld Oy

Fineweld Oy on yksi Pohjoismaiden suurimmista teollisuusprojektien valmistukseen ja asennukseen erikoistuneista perheyrityksistä. Kansainväliset asiakkaamme toimivat pääasiassa kaivos-, metsä- ja kemianteollisuuden parissa. Fineweld Oy työllistää yli sata henkeä ja asiakkaidemme projektit sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa ja Suomessa.

Fineweld Oy on saanut yrityshistoriansa toistaiseksi suurimman tilauksen Northvoltilta Ruotsista. Northvolt on aloittamassa loppukesästä tai alkusyksystä suuren akkutehtaan rakentamisen Skellefteåhon.

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
08.06.2020
Viitenumero
2033311
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830