Uusimaa

Työnjohtaja viherrakentamiseen

Etsinnässä vastuullinen ja ulkotöistä innostuva työhön osallistuva työlnjohtajaa asiakkaallemme Georos Oy:lle seuraavaan kasvukauteen!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Hei sinä liikkeellä pysymisestä nauttiva ja tuumasta toimeen tarttuva pihatöiden osaaja! Tässä tehtävässä pääset tekemään uudiskohteiden viherrakennusta, kivi- ja puutöitä, leikkivälineasennuksia, kivetyksiä, kasvi-istutuksia sekä muita piharakentamiseen kuuluvia tehtäviä. Työkohteet ovat pääkaupunkiseudulla ja ne vaihtuvat 1–3 kk välein riippuen projektista, minkä vuoksi auton käyttömahdollisuus olisi arkeasi helpottava tekijä. Töitä tehdään tiimityönä maanantaista perjantaihin klo 7:00-15:30.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolian kanssa ja työsuhde on määräaikainen 6kk Poolian kautta. 

Odotamme

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta viherrakennuksen saralla ja soveltuva tutkinto, esim. piharakennuksen perustutkinto. Sinulta tulee löytyä myös taitoa sekä tehdä että lukea pihasuunnitelmia. Työntekijänä olet motivoitunut ja tiimityöskentelytaitoinen kaveri, joka osaa ottaa kokonaisvaltaista vastuuta. Et pelkää fyysistä työtä ja pysyt toimeliaana säällä kuin säällä.

Tarjoamme

Säännöllisen arkipäivätyön monipuolisella työnkuvalla sekä osaamisesi tason huomioivalla palkkauksella. Tässä antoisassa työssä pääset nauttimaan oman käden jäljestä ja näet suoraan panoksesi merkityksen ympäristössäsi.

Kiinnostuitko? 

Hae siis pian jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan, s-posti: viivi.chan@poolia.fi /puh. 0207290850.

Georos Oy

Georos Oy on vuonna 2011 perustettu perheyritys, joka tarjoaa monipuolisesti viherrakentamisen palveluita, myy maa- ja kiviaineksia sekä niille kuljetuspalveluita. Yrityksen erikoisosaamiseen kuuluvat pihat, puutarhat sekä taloyhtiöiden ympäristöhuolto.

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
17.04.2023
Viitenumero
14550992
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850