Urapalvelukysely

Tämän kyselyn tavoitteena on kartoittaa tarvetta ja kysyntää erilaisille lisäpalveluille, joiden avulla hakijat voivat löytää seuraavan unelmatyöpaikkansa, vaikka se ei löytyisikään suoraan meidän valikoimastamme. Kyselyyn vastaaminen vie vain hetken ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Finnkinon leffa- ja herkkulippu! Vastausaikaa on 31.5.2023 asti ja arvonta suoritetaan viikolla 23/2023.

Kysely urakehitystä tukeviin lisäpalveluihin liittyen / Questionnaire regarding additional career support services 

Kiitos kaikille urapalvelukyselyyn vastanneille! Vastausaika on nyt päättynyt ja kyselylomake poistettu sivustoltamme. Onnetar arpoi leffa- ja herkkulipun voittajaksi Tonin ja liput lähetettiin hänelle sähköpostitse.

The goal of this questionnaire is to see whether there is a demand for different additional services, which would support our applicants’ career development and help them find their next dream job even if that can’t be found through us. 

Responding to this questionnaire will only take a couple of minutes. We will do a Finnkino movie & snack ticket raffle amongst all the respondents who leave their contact details. You have until 31st May to respond, and the draw will take place during the first week of June (wk 23).

Uusimmat työpaikat

Tuotekehityssuunnittelija

Orimattila
Julkaistu 07.06.2023

Tiiminvetäjä / kirjanpitäjä

Helsinki
Julkaistu 07.06.2023

Projektipäällikkö (CRM)

Helsinki
Julkaistu 07.06.2023
Katso kaikki avoimet työpaikat