Keski-Pohjanmaa

Varastotyöntekijöitä kesätöihin

Haluatko saada työkokemusta logistiikka-alalta? Löytyykö sinulta reipas ja fyysistä työtä pelkäämätön asenne? Siinä tapauksessa tämä voisi olla juuri sinun paikkasi! Asiakasyrityksemme tarjoavat tänäkin kesänä kivoja erilaisia projekteja logistiikka-alan eri tehtävien parista. Asiakkaamme ovat erikokoisia ja eri aloilla toimivia luotettavia ja merkittäviä yrityksiä, jotka sijaitsevat Kokkolan ja Keski-Pohjanmaan alueella. Kesätöiden pituudet vaihtelevat muutaman viikon projekteista aina muutamiin kuukausiin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Toivomme hakijalta 

– Vastuuntuntoista, tarkkaa ja huolellista työotetta
– Hyvää fyysistä kuntoa sekä intoa oppia uusia asioita
– Reipasta ja aktiivista asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja

Kiinnostuitko? 

Mikäli kiinnostus heräsi, lähetä hakemuksesi 3.4.2023 mennessä rekisteröimällä CV:si. Huom! Emme vastaanota kesätyöpaikkoja koskevia tiedusteluja puhelimitse. Käymme hakemukset läpi tulojärjestyksessä jo hakuaikana ja kutsumme kuhunkin paikkaan sopivimmat hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Hakemuksesi voi johtaa työmahdollisuuksiin nyt tai tulevaisuudessa!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. HPL:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Sijainti
Keski-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
02.03.2023
Viitenumero
15347649
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856