Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa

Vastaava työnjohtaja

Arkta Kultti kasvaa ja kehittyy – Rakennusalan ammattilainen meillä on tarjota hyvät mahdollisuudet kehittyä myös omalla urallasi. Haemme asiakkaallemme Arkta Kultti Oy:lle Vaasan ja Seinäjoen alueille VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Sinulla on kokemusta ja näyttöä vastaavana työnjohtajana toimimisesta julkitilarakentamisen parissa useammasta hankkeesta. Osaamista sinulla on työmaan aikataulu-, kustannustehokkuuden- ja laadunhallinnasta. Töiden organisointitaito ja tiimiyhteistyö on sinulle luontaista. Suhtaudut vakavuudella työturvallisuusasioihin.

Odotamme

Odotamme sinulta rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta ja kokemusta julkisten tilojen kuten koulujen ja päiväkotien uudis- ja korjausrakentamisen työmaaprojekteista. Sinulla on mahdollisuus kehittää meillä osaamistasi ja uraasi. Sinulla on hyvät organisointi- ja esimiestaidot sekä positiivista ja yhteistyökykyistä asennetta, jolla pääsette tiimisi kanssa projektin tavoitteisiin.

Tarjoamme

– vakituisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa konsernissa
– kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut
– hyvät urakehitysmahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen
– viihtyisän työympäristön laadukkaan rakentamisen ja monipuolisten hankkeiden parissa
– kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.5.2023 mennessä rekisteröimällä CV:si www.poolia.fi –sivuilla ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian Area Director Juha-Pekka Myllykangas puh. 050 913 4065, s-posti: juha-pekka.myllykangas@poolia.fi.

Arkta Kultti Oy

ARKTA -konserniin kuuluva Arkta Kultti Oy on julkisten tilojen sekä asuintalojen uudis- ja korjaus-rakentaja Seinäjoen ja Vaasan alueilla. Me olemme arvostettu haastavien rakennushankkeiden toteuttajana ja asiakaskeskeinen yhteistyökumppani, jolla on kokemusta vaativasta rakentamisesta jo 35 vuoden ajalta. Vaasan, Helsingin, Tampereen, Turun ja Heinolan alueella toimivien Arkta-konsernin yritysten vahvuuksia ovat osaava henkilöstö sekä loistava työyhteisö. Liikevaihto vuonna 2021 oli 137 milj. € ja henkilökuntaa 220. Lisätietoja Arkta-konsernista www.arkta.fi

Sijainti
Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
06.04.2023
Viitenumero
15963533
Yhteyshenkilö

Juha-Pekka Myllykangas

juha-pekka@poolia.fi

p. +358 20 7290 855