Riihimäki

Vientikoordinaattori

Kansainvälinen asiakkaamme etsii nyt palveluhenkistä vientikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Vientikoordinaattorina tehtäviisi kuuluvat viennin asiakaspalvelu, tilausten käsittely ja vientilähetysten hoitaminen. Työskentelet asiakaspalvelutiimissä hoitaen nimettyjä asiakkaita ja tarvittaessa tuuraten kollegoitasi.

Edellytykset

Toivomme sinulta löytyvän kokemusta vien­tikaupankäynnistä, myynnin asiakaspalvelutehtävistä ja erilaisista toiminnanohjausjärjestelmistä sekä soveltuvaa kaupallista koulutusta. Viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito ja kokemus vaarallisten aineiden lähettämisestä katsotaan eduksesi.

Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja tarkka. Sinulta löytyy myös tilannetajua, paineensietokykyä  ja kykyä priorisoida tehtäviä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat toimia itsenäisesti, mutta työskentelet jouhevasti myös ryhmässä.

Lisätiedot

  Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä työympäristössä menestyvän yrityksen parissa. Tämä monipuolinen rooli on osana työyhteisöä, jossa työskennellään intohimolla ja laadukkaasti. Lisäksi pääset näkemään 100 vuoden historian omaavan perheomisteisen organisaation, jossa johtamiskulttuuri on pitkäjänteinen ja innovatiivisuus ja ketteryys näkyvät arjessa.

  Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta niin lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Työsuhde on määräaikainen 2020 helmikuun loppuun asti ja alkaisi mahdollisimman pian. 

  Sako Oy

  Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 95 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 300 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä, Ruotsissa ja Kanadassa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

  Siirry yrityksen sivuille

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

  Seuraa Pooliaa Somessa!
  LinkedIn Facebook Instagram Twitter

  Sijainti
  Riihimäki
  Työsuhteen tyyppi
  Määräaikainen
  Ilmoitus jätetty
  09.09.2019
  Viitenumero
  480655
  Yhteyshenkilö

  Annastiina Korpi

  Annastiina@poolia.fi

  p. +358 20 729 0835