Vantaa

Yritysasiakas Spesialisti

Toyota Finance Finland Oy eli Toyota Rahoitus tarjoaa monipuolisia ratkaisuja auton hankintaan, käyttöön ja huolehtimiseen. Haemme nyt heille Yritysasiakas Spesialistia vakituiseen työsuhteeseen. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti rahoitussopimusten hallinnoinnin ja asiakasneuvonnan parissa. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa osamaksu- ja leasingsopimusten aktivointi ja sopimusmuutokset, B2B-asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköisesti sekä muita hallinnollisia tehtäviä.

Toivomme Sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa, esim. Tradenomi
  • Englannin kielen tuntemusta, ruotsin kielen tuntemus katsotaan eduksi
  • Aikaisempi kokemus yritysasiakkuuksien kanssa toimimisesta katsotaan eduksi

Tehtävä sopii parhaiten henkilölle, joka omaa hyvän työmoraalin, nauttii oman työnsä johtamisesta, kykenee itsenäiseen työntekoon, mutta on myös tiimipelaaja. Kantaa vastuun aina rutiininomaisista tehtävistä vaihteleviin asiakaskohtaamisiin.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn. Tarjolla on hybridityömahdollisuus perehdytysjakson jälkeen. Työpaikka sijaitsee Vantaan Korsossa.

Lisätiedot

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten haethan tehtävään CV:n ja hakemuksen kera palkkatoiveineen pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolian rekrytointikonsultteihin: Kati Rahikka (kati@poolia.fi tai 020 7290 833) ja Maria Kostenko (maria@poolia.fi tai 020 7290 847).

Toyota Finance Finland Oy

Toyota Finance Finland Oy eli Toyota Rahoitus tarjoaa monipuolisia ratkaisuja auton hankintaan, käyttöön ja huolehtimiseen.

Toyota Rahoitus on suomalainen yhtiö, osa globaalia Toyota Financial Services ryhmittymää, joka toimii yli 40 maassa ja on maailman suurin autojen rahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö. Suomessa Toyota Rahoitus työllistää noin 35 henkilöä päätoimipisteessä Vantaalla. Palvelemme sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita yhdessä Toyota-maahantuojan ja Toyota-jälleenmyyjäverkoston kanssa.

Tutustu meihin lisää tästä linkistä!

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
30.12.2022
Viitenumero
9658538
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833