Espoo

Yritysasiakasneuvoja

Kansainvälinen taloushallinnon ohjelmistoalan asiakkaamme etsii joukkonsa täydennykseksi YRITYSASIAKASNEUVOJAA vakituiseen työsuhteeseen ohjelmiston käyttötukeen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Jos olet aikaansaava asiakaspalvelun ja taloushallinnon osaaja, jonka lämpö ja hymy välittyy asiakkaille niin puheesta kuin myös kirjoitetusta tekstistä, älä aikaile vaan hae nyt!

Työssäsi pääset osaksi kovaa vauhtia kasvavaa asiakaspalvelutiimiä, josta löytyy motivoituneita – sekä uraansa aloittelevia että erittäin kokeneita – ohjelmistoalan ja palkka- sekä taloushallinnon ammattilaisia. First line asiakaspalvelutehtäviisi kuuluu yritysasiakkaiden ohjeistaminen ja neuvominen ohjelmistoihin liittyvissä asioissa niin puhelimitse kuin myös sähköpostitse ja pikaviestiohjelman välityksellä. Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjille suunnattujen tukimateriaalien, kuten kirjallisten ohjeistuksien, tekemistä ja päivittämistä. Lisäksi pääset ottamaan osaa työkalujen ja toimintatapojen kehittämiseen.

Ketä etsimme?

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea asiakaspalvelutyössään ratkaisunhaluinen, systemaattinen ja aikaansaava sekä utelias omaten reippaan ja avoimen asenteen uusia asioita kohtaan.

Joustavuus, itseohjautuvuus ja kiireen- sekä muutoksensietokyky ovat perusedellytyksiä tässä tehtävässä.

Asiakaspalvelussa ei kaikkiin tilanteisiin aina ole olemassa valmiita ohjeita, jolloin omatoimisuus ja halu löytää juuri kyseiselle asiakkaalle sopiva ratkaisu ovat tehtävässä menestymisen kannalta olennaisia tekijöitä.

Tehtävässä korostuvat tämän lisäksi hyvät suullinen ja kirjallinen ilmaisu niin suomeksi kuin englanniksikin.

Roolissa pärjätäksesi sinulla tulisi olla

  • Halua tuottaa erinomaista asiakaspalvelua sekä aiempaa kokemusta puhelin- ja/tai asiakaspalvelutehtävistä
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvan englannin kielen taito

Katsomme eduksi

  • Kaupallisen koulutuksen ja/tai aiemman kokemuksen esim. pankki-, ohjelmisto- tai vakuutus- tilitoimisto tms aloilta
  • Aiemman kokemuksen taloushallinnon ohjelmistojen monipuolisesta käytöstä, key user tmv
  • Aiemman kokemuksen jonkun tikettijärjestelmän käytöstä

Asiakkaastamme

Viihtyisät, täysin uuden ilmeen saaneet toimitilat sijaitsevat Espoon Keilaniemessä. Tehtävässä työskentelet osana tiimiä, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää työtapoja ja jokaisen työpanos on arvostettu sekä tärkeä. Viihdyt varmasti, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Asiakkaamme tavoitteena on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvun ja menestymisen kantava voima, minkä vuoksi henkilöstön hyvinvointiin panostetaan. Työympäristö ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa, etätyöskentely on osa arkea.

Sinulle

Asiakkaamme tarjoaa sinulle esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin, pöytäfutisliigan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi useamman kerran vuodessa järjestetään vapaamuotoisia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen työllesi.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mutta huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan.

Asiakkaamme pääkonttori sijaitsee Espoon Keilaniemessä!

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
puh. 020 729 0838

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
puh. 020 729 0835

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
28.10.2020
Viitenumero
2434912
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838