Helsinki

Yritysasiakasneuvoja

Tunnettu rahoitusalan asiakkaamme etsii nyt kahta uutta kollegaa Helsinkiin yrityskorttipalveluiden tiimiinsä!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävän sisältö:

Tulet työskentelemään osana Suomen Korttipalveluiden asiakaspalvelutiimiä. Päävastuullasi on asiakaspalvelu hoitaminen pääasiallisesti puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Vastaat työssäsi itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti olemassa olevien ja uusien yritys- ja partneriasiakkaiden asiakaspalvelusta ja tuesta sekä vastaat 2.tason tuesta korttia hakeville asiakkaille. Kartoitat, selvität sekä ratkot erilaisia epäselvyys- ja vikatilanteita, huolehdit myös omalta osaltasi sopimusmuutoksiin liittyvistä toimenpiteistä, asiakastyytyväisyydestä sekä yhteydenpidosta muihin mahdollisiin sidosryhmiin. 

Lisäksi tehtäviisi kuuluu kuukausittaisten raporttien tuottamista olemassa oleville asiakkaille, sopimusmuutosten ja uusien asiakkaiden rekisteröintiä järjestelmiin sekä muita korttipalveluiden Suomen back-officeen liityviä tehtäviä.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta monipuolisesta ja tavoitteellisesta b-to-b asiakaspalvelusta ja/tai puhelinpalvelutyöstä pankki/kortti -sektorilta
  • Tietämystä korttien hankinnasta tai myöntämisestä katsotaan eduksi
  • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on plussaa, mutta tärkeintä on palveluhenkinen ja positiivinen sekä joustava ja luova asenne asiakasneuvontaan ja – palveluun
  • Siedät rutiineja ja pysyt palveluhenkisenä myös paineen sekä kiireen alaisena ja lisäksi olet joustava tehtävien ja työskentelyn suhteen
  • Ulospäinsuuntautunut ja edustava luonteesi välittyy hyvin niin suullisesti kuin kirjallisesti suomeksi ja englanniksi (ruotsi plussaa)
  • Työ edellyttää myös itseohjautuvuutta, omatoimisuutta, luotettavuutta, vastuullisuutta sekä hyviä tiimityötaitoja

Tarjoamme

Asiakkaamme tarjoaa monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän korttipalveluiden parissa sekä mahdollisuuden tutustua kansainväliseen pankkitoimintaan. Tarjolla on positiivinen ja mukava työympäristö sekä mahdollisuus työskennellä itseäisesti mutta kuitenkin tiimin tuella. Yrityksen viihtyisät toimitilat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävää pikimmiten ja lisääthän hakiessasi englanninkielisen hakemuksen ja CV:n. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten kannattaa siis olla nopea!

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava, puh: +358 20 7290 838, sanna@poolia.fi ja Annastiina Korpi, puh: +358 20 7290 835, annastiina@poolia.fi

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Seuraa Pooliaa somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
23.10.2019
Viitenumero
874565
Yhteyshenkilö

Annastiina Korpi

Annastiina@poolia.fi

p. +358 20 729 0835