Vantaa

Yritysmyyjä / B2B-myyjä

Haemme Storitin ammattitaitoiseen joukkoon Vantaan Lentolaan aktiivista ja sosiaalista YRITYSMYYJÄÄ / B2B-MYYJÄÄ varasto- ja teollisuuskalusteiden myyntiin. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Toimenkuvasi muodostuu varasto- ja teollisuuskalusteiden myynnistä nykyisille asiakkuuksille sekä uusasiakashankinnasta. Toimit itsenäisesti myynnin ammattilaisten tukemana ja olet osa myyntitiimiä.

Olet mukana varastojen ja teollisuuden työpisteiden kalustamissuunnittelussa sekä toteuttamassa asiakkaille tehokkaita ja turvallisia varastoinnin ja työpisteiden ratkaisuja.

Storitin asiakkaita ovat teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan sekä logistiikka-alan yritykset.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista tai logistiikka-alan koulutusta ja aiempaa kokemusta  B2B-myynnistä vähintään muutamien vuosien ajalta, eduksi luemme kokemuksen teollisuuden ja logistiikka-alan B2B-kaupasta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja hoidat asiakaskontaktit ammattimaisesti. Arvostamme aktiivista otetta ja innovatiivisuutta.

Työtehtävä sisältää käyntejä asiakkailla koko Suomen alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus sekä ajokortti ovat tehtävässä välttämättömiä. 

Tarjoamme sinulle

Storit tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän menestyvässä ja vahvasti kasvavassa yhtiössä, mukavan työyhteisön ja hyvät työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen päivittäiseen tekemiseesi.

Lisätietoja

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemusia saapumisjärjestyksessä. Liitä cv:n lisäksi mukaan hakemuksesi palkkatoivoineen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tarja Laakso, tarja@poolia.fi / puh. 020 7290 838 sekä Mikko Niemelä / Storit puh. 050 370 3266 torstaina 25.11. klo 9-11 ja perjantaina 26.11. klo 14-15.30.

Storit Group

Storit Group (Laomaailm AS) on toiminut jatkuvasti kasvavalla menestyksellä jo vuodesta 1994. 27 vuoden kokemuksella tarjoamme kaikki korkealaatuisen varaston, tuotantotilan, työpajan, arkiston tai pukuhuoneen tarvitsemat tuotteet. Päätoimialaamme on varastohyllyjen, varastokalusteiden ja -laitteisen myynti ja asennus.

Tarjoamme asiakaslähtöisesti tehokkaita ratkaisuja tilavaihtoehtojen maksimaaliseen hyödyntämiseen. Olemme VastuuGroupin Luotettava kumppani-jäsen. Kansainvälistymisen seurauksena yrityksen nimeksi vaihtui kesäkuussa 2021 Storit. Suomen tytäryhtiö (varasto1.fi Oy) aloitti toimintansa marraskuussa 2020.

Lue lisää meistä: https://storitgroup.com/fi/ 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
22.11.2021
Viitenumero
4919217
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837