Helsinki

Yritysmyyjä

Etsimme Poolian myyntiin nälkäistä ja tavoitehakuista sekä eteenpäinpyrkivää ja periksiantamatonta BtoB-myyjää Helsingin ydinkeskustassa Kalevankadulla sijaitsevaan toimipisteeseen. Aloittaa voit vaikka heti, mutta olemme myös joustavia aloituksen suhteen. Työsuhde on vakituinen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Etsimme ratkaisuhenkistä ja aloitteellista sekä itsenäistä henkilöä tekemään kanssamme myyntiä kovalla intohimolla ja tuloshakuisesti. Luuriin tarttuminen tuntuu sinusta luontaiselta, mutta pidät myös asiakaskäynneistä, siellä ne kaupat kuitenkin tehdään. Saat tukea oppimisellesi ja oman asiakasportfoliosi kasvattamiselle koko tiimiltämme. Sinulla on aitoa halua ymmärtää liiketoimintaamme ja kehittyä henkilöstöpalvelualan huippumyyjäksi.

Hoidat itsenäisesti omaa myyntiä prospektoinnista tarjouksien tekoon ja clousaamiseen asti. Saat myyntiisi asiantuntijoiden tuen ja asiakaskäynneillä käyttekin aluksi yhdessä. Olet aidosti innostunut ja kiinnostunut asiakkaistasi, näin pääset parhaisiin tuloksiin.

Arvostamme 

eniten nälkäistä ja kilpailuhenkistä asennettasi sekä sinnikkyyttäsi ja luovuuttasi. Rakastat kaupanteon mahdollisuuksia ja nautit jokaisesta onnistumisesta, etkä lannistu helposti. Vaikka toimit jatkossa itsenäisesti asiakkaiden kanssa, olet silti joukkuepelaaja ja kunnioitat työkavereitasi sekä pelaat saumattomasti yhteen heidän kanssaan. Eduksi on, jos sinulla on jo jonkun verran kokemusta myynnistä ja asiakaskontakteista (B2B). Suhtaudut intohimoisesti myyntiin, uuden oppimiseen ja haluat tehdä haastavaa ja tavoitteellista työtä.

Kiinnostuitko?

Odotamme sinua jo joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ohjeiden mukaan ja halutessasi voit korvata cv:si linkittämällä meille ajan tasalla olevan LinkedIn-profiilisi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän viestisi mahdollisimman pian.

Lisätietoja

Marko Ikävalko, puh: +358 400 802 040, email: marko@poolia.fi

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Poolia Suomi Oy on osa Tukholman pörssiin listattua POOLIA AB -konsernia, johon kuuluu myös Uniflex Suomi Oy. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
13.02.2020
Viitenumero
1426584
Yhteyshenkilö

Marko Ikävalko

marko@poolia.fi

p. +358 20 729 0840