08.09.2023

Alihankinta ja henkilöstövuokraus resursoinnin mahdollistajina

Keskuskauppakamarin pääekonomistien mukaan heikkenevä suhdannetilanne alkaa enenevässä määrin heijastua työmarkkinoille. Tämä korostuu tällä hetkellä erityisesti miesvaltaisilla suhdanneherkillä aloilla. Tilastokeskuksen mukaan avoimia työpaikkoja oli vuoden 2023 toisella neljänneksellä 52 700, kun vuotta aiemmin määrä oli 72 300. EK:n elokuun suhdannebarometrin mukaan ulkoistus- ja alihankintapalveluiden liikevaihto kasvaa kuitenkin haastavasta markkinatilanteesta riippumatta. Liikevaihto oli tämän vuoden tammi-heinäkuussa 21,8 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

Vaihtuvia tilanteita ja tarpeita varten tarvitaankin erilaisia palveluja ja rekrytointitapoja ja me Pooliassa haluamme tarjota asiakkaillemme joustavia ratkaisuja henkilöstön resursointiin – palveluja, jotka sopivat parhaiten asiakkaan sen hetkiseen tilanteeseen ja tarpeeseen.

Pooliasta saat osaajat luotettavasti ja vastuullisesti myös haastavina aikoina!

Varovaisuus suorarekrytoinneissa näkyy myös Poolian toimeksiannoissa. Tiesithän, että on olemassa myös erilaisia vaihtoehtoja henkilöstön resursointiin ja tarvittavien projektien edistämiseen? Etenkin taloudellisesti epävarmoina aikoina, henkilöstövuokraus ja alihankinta ovat hyviä ja joustavia vaihtoehtoja henkilöstön resursointiin. Projekteissa työt voidaan aloittaa joustavasti ilman riskiä siitä, että yrityksessä on työn vähentyessä liikaa työntekijöitä. Kulut voidaan pitää kurissa ja henkilöstömäärä sopivana.

Mitäpä jos kokeilisitte alihankintaa?

EK:n barometrin mukaisesti myös meillä Pooliassa on huomattu alihankintapalvelujen suosion kasvu asiakastoimeksiannoissa. Alihankinnan puolella meillä on laaja IT-alihankkijaverkosto, jonka kautta voitte löytää huipputekijän niin lyhyeen kuin pidempäänkin henkilöstötarpeeseen. Kun käytätte IT-projekteissanne alihankkijaa virherekrytoinnin riski on pieni ja säästytte myös henkilöstöbyrokratialta, sillä valittu henkilö huolehtii itse työnantajavelvoitteistaan.

Hyödynnä tehokkaat prosessimme, osaavat rekrytoijamme ja laajat verkostomme, sekä markkinointimme Suomen suosituimmilla ilmoituskanavilla ja varmista, että löydät juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät tiiminne täydennykseksi. Ota siis heti yhteyttä, niin keskustellaan lisää henkilöstötarpeistanne!

Lue lisää oheisista linkeistä ja kysy lisää, palvelemme sinua numerossa 020 7290 830 tai sähköpostitse: info@poolia.fi.

@Milla Rimpiläinen, markkinointivastaava

PS: Muistathan seurata meitä myös Somessa – henkilöstömme verkostoituu kanssanne mielellään esim. Linkedin:ssä!

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.