Konsulttina asiakasyrityksessä

Haluatko vaihtelevia työtehtäviä, tavata erilaisia ihmisiä ja työskennellä yhdessä heidän kanssaan sekä tutustua uusiin aloihin ja yrityksiin? Haluatko myös turvallisen työsuhteen, hyvät edut ja sitoutuneen esimiehen? Tulet pitämään työstä konsulttina!

Konsulttina olet Poolian työntekijä, mutta työskentelet jossakin Poolian asiakasyrityksistä. Toimeksiannot voivat olla lyhyitä tai pitkiä työn luonteen, yrityksen tarpeiden ja omien toiveidesi mukaan vaihdellen. Voit kerätä ansioita CV:hen hankkimalla lisää työkokemusta ja osaamista samalla, kun annat osaamisesi ja taitosi asiakasyrityksen käyttöön. 

Aktiivinen yhteydenpito ja vierailut tekivät koko Poolialla olosta täydellisen. Jatkakaa samaan malliin!

Poolia on Henkilöstöala HELA:n jäsenyritys, joka kuuluu Elinkeinoelämän Keskusliittoon. Noudatamme vuokratyöntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja alan eettisiä sääntöjä. Huolehdimme työnantajavelvoitteista, palkoista, sairasloma- ja lomakorvauksista, lakisääteisistä vakuutuksista, eläketurvasta ja yksityisestä työterveyshuollosta.

Pooliassa sinulla on oma yhteyshenkilö, jonka kanssa voit asioida koko toimeksiannon ajan. Yhteyshenkilösi kanssa voitte tavata esimerksiksi aamiaisen tai lounaan merkeissä kun on tarvetta keskustelulle. Palkkaus on yksilöllinen ja perustuu työntekijän koulutukseen, työkokemukseen ja osaamiseen.

Sinut kutsutaan säännöllisin väliajoin konsulttitapaamisiin ja saat tilaisuuden tavata kollegoja, jotka myös työskentelevät Poolian vuokraamina konsultteina. Työntekijät nauttivat useista henkilöstöeduista, kuten lounasseteleistä, työterveyshuollosta ja liikuntaeduista. 

Asiat Poolian kanssa sujuivat hyvin ja mutkattomasti. Sain kaipaamaani apua ja tukea omalta yhteyshenkilöltäni aina, kun sitä tarvitsin

Oletko kiinnostunut työstä Poolian konsulttina? Rekisteröi CV:si Poolian tietokantaan ja liitä itsesi mukaan avoimiin hakuihimme, jotka kiinnostavat sinua. Voit halutessasi myös jättää avoimen hakemuksen. Otamme yhteyttä, kun saamme osaamisprofiiliasi vastaavan toimeksiannon. Ilmoita tiedot mahdollisimman täydellisinä, kun rekisteröidyt. Tarkasti täytetyn profiilin perusteella on helpompi etsiä sinulle sopivia töitä.

Tervetuloa konsultiksi Pooliaan!

Seuraa meitä Somessa!

Someen päivitämme tärppejä työpaikoistamme ja linkitämme työelämään liittyviä mielenkiintoisia artikkeleita, videoklippejä ja kuvia.

Tule mukaan seuraamaan meitä eri sosiaalisen median kanavissamme!

Uusimmat työpaikat

Business Controller

Helsinki
Julkaistu 22.07.2024

IT-ratkaisumyyjä

Uusimaa
Julkaistu 19.07.2024

Ruotsinkielinen asiakasneuvoja

Vaasa
Julkaistu 17.07.2024
Katso kaikki avoimet työpaikat