Henkilöstöpalvelut yritykselle

Pystymme auttamaan sopivien henkilöiden kartoituksessa monin tavoin. Meillä on käytössä maan kattavimmat ilmoituskanavat ja hakijapooli, joka laajentaa huomattavasti hakijakantaa pelkkään ilmoitushakuun nähden.

Pooliasta saat osaamista ja apua seuraaville alueille:

Tarjoamme monipuoliset henkilöstöpalvelut kaikkiin tilanteisiin

Autamme mielellämme kaikissa eri tilanteissa ja vaiheissa, joissa yrityksessä kaivataan apua rekrytointiin, väliaikaisiin henkilöstötarpeisiin tai muihin henkilöstömuutoksiin. Käytössämme on Suomen kattavimmat ilmoituskanavat ja hakijapooli, jonka avulla voimme tarjota jokaiseen pestiin parhaat mahdolliset hakijat. Osaamisemme kattaa paitsi useiden eri toimialojen erityispiirteet ja vaatimukset, myös johtotason rekrytoinnin haasteet. Hyödyntämällä ulkoistettuja rekrytointi- ja henkilöstöpalveluja säästätte merkittävästi aikaa, resursseja ja pääsette pienemmällä vaivalla parempaan lopputulokseen, kun prosessista huolehtii kokenut rekrytointikonsultti.

Lisätietoja palveluistamme saat kotisivuillamme tai ottamalla suoraan yhteyttä.

Tervetuloa Poolian asiakkaaksi!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Poolia

Poolian liikeidea on välittää yrityksille ja organisaatioille työvoimaa, joka vastaa heidän tarvettaan joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Toimialamme kattaa kaiken taloushallinnon, toimiston, HR:n ja IT:n väliltä.

Toimialat

Rekrytointikonsulteilamme on laaja tuntemus ammateista, joihin he hakevat uutta henkilöstöä. Alan ja liiketoimintaolosuhteiden tuntemus on erittäin tärkeää silloin, kun täytyy ymmärtää millaista huippuosaamista juuri sinun yrityksesi tarvitsee.

Palvelut

Pooliasta saat osaamista ja apua seuraaville alueille: Rekrytointi- ja try & hire -palvelut, Henkilöstövuokraus, Henkilöarvioinnit sekä Uudelleensijoittumispalvelut ja Poolia IT-alihankkijaverkoston kautta voit löytää huipputekijän niin lyhyeen kuin pidempäänkin kehitysprojektiin alihankinnan kautta. Pystymme auttamaan sopivien henkilöiden kartoituksessa monin tavoin. Meillä on käytössä maan kattavimmat ilmoituskanavat ja hakijapooli, joka laajentaa huomattavasti hakijakantaa pelkkään ilmoitushakuun nähden.