Alihankinta

Tarvitsetko apua IT-projektin läpiviemiseen? Poolia IT-verkoston kautta voit löytää huipputekijän helposti ja nopeasti!

Poolia IT-alihankkijaverkoston kautta voit löytää huipputekijän niin lyhyeen kuin pidempäänkin kehitysprojektiin. Kun käytät IT-projekteissasi alihankkijaa virherekrytoinnin riski on pieni, koska saat motivoituneen ja sitoutuneen osaajan osaksi tiimiäsi. Säästyt myös henkilöstöbyrokratialta, sillä valittu henkilö huolehtii itse työnantajavelvoitteistaan.

Miten sinun yrityksesi voisi hyötyä Poolia IT-verkostosta? Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijaamme!


Markku Laak

IT Senior Advisor
markku@poolia.fi

+358 40 558 8818


Haluatko sinä liittyä alihankkijaverkostoomme? Voit tehdä sen Poolia IT:n sivujen kautta!

Kokeneiden IT-asiantuntijoiden kysyntä on kovassa kasvussa ja me Poolia IT:llä haluamme tarjota mahdollisuuden monipuoliseen työntekoon kaikille IT-verkostoomme kuuluville alan ammattilaisille. Olemme etsineet asiakkaillemme mm. Scrum Mastereita, Arkkitehteja, Sovelluskehittäjiä, Käyttöönottoasiantuntijoita, Projektipäälliköitä, Backend- sekä Frontend kehittäjiä ja monia muita IT-alan asiantuntijoita.

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Asiakkaamme kertovat

Yhteistyö Poolian ja oman konsultin kanssa on ollut erittäin hyvää, olemme saaneet hyviä kandidaatteja, joista on ollut helppo tehdä valintoja. Olen ollut erityisen tyytyväinen työn laatuun ja hyviin ehdokkaisiin sekä konsulttiin, jonka kanssa on ollut todella miellyttävää tehdä töitä! – Jaana Eronen, Accountor Finago / Consulting Manager
Palvelu on ollut joustavaa ja nopeaa. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ilman turhaa hallinnointia ja Poolia on myös huolehtinut henkilöstöstään järjestämällä erilaisia tapahtumia. – Tiina Lankinen, CGI
Henkilöt suoriutuivat työtehtävistään hyvin. Yhteistyö Poolian kanssa on sujunut joustavasti, helposti ja hyvässä yhteistyössä!
Yhteyshenkilömme on huipputyyppi. Hänen kanssaan oli mukava asioida ja hän oli tavoitettavissa (jopa lomallaan)!
Saimme yhteyshenkilöltämme aivan erinomaista palvelua!
Poolia rekrytointikumppanina on vertaansa vailla. Olemme saaneet erittäin hyviä henkilöitä ja heitä on vakinaistettu projektin jälkeen. Tämä jo osaltaan kertoo Poolian vahvasta osaamisesta henkilöstöpalveluyrityksenä.
Todella ammattimaista työtä ja kaikki haastatellut kandidaatit ovat aina olleet sopivia. Kiitos!
Pooliasta on löytynyt parhaimmat ja osaavimmat ehdokkaat.
Poolia on palvelualtis, nopea ja ymmärtää yrityksemme hieman haastavaakin teknistä alaa. Poolia on myös antanut rehellistä ja suoraa palautetta sekä hyviä ehdokkaita.
Parasta Poolian kanssa työskentelyssä on mutkattomuus ja turhan byrokratian puuttuminen.
Pooliassa osataan kuunnella asiakasta ja ymmärtää sitä kautta yrityksemme tarpeet ja haasteet, se on luonut yhteistyöllemme ammattimaisen ja luottamuksellisen pohjan.