Palvelut

Pooliasta saat osaamista ja apua seuraaville alueille: Rekrytointi- ja try & hire -palvelut, Henkilöstövuokraus, Henkilöarvioinnit sekä Uudelleensijoittumispalvelut ja Poolia IT-alihankkijaverkoston kautta voit löytää huipputekijän niin lyhyeen kuin pidempäänkin kehitysprojektiin alihankinnan kautta. Pystymme auttamaan sopivien henkilöiden kartoituksessa monin tavoin. Meillä on käytössä maan kattavimmat ilmoituskanavat ja hakijapooli, joka laajentaa huomattavasti hakijakantaa pelkkään ilmoitushakuun nähden.

Rekrytointi

Meille on tärkeää tarjota joustavia ratkaisuja, joiden lähtökohtana on sinun yrityksesi tilanne. Siksi voit valita, haluatko ostaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, vai haluatko vain jonkin osan, kuten haastattelut. Sinun on myös mahdollista vuokrata hakija ensin tietyksi ajaksi, ennen kuin päätät palkata hänet, eli käyttää niin kutsuttua Try & Hire -ratkaisua.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksen avulla pystyt ratkaisemaan kaiken kokoisten yritysten erilaisia tilanteita, missä väliaikaista/määräaikaista osaamista tarvitaan nopealla aikataululla. Tällaisia tilanteita ovat tyypillisesti erilaiset projektit ja sijaisuudet, sesonkihuiput, ylimenokaudet sekä myös yrityksen strateginen päätös käyttää alihankintaa osana resurssointiaan. Mm. näihin kaikkiin tarpeisiin henkilöstövuokraus tuo tarvittavan jouston ja avun.

Suorahakupalvelu

Poolian suorahakupalvelu on tehokas ja täsmällinen ratkaisu tilanteeseen, jossa tehtävään sopivan osaajan etsiminen tapahtuu kontaktoimalla vastaavissa tehtävissä työskenteleviä henkilöitä. Hyödynnämme haussa myös kokeneiden konsulttiemme omia verkostoja sekä vuosien aikana kertyneitä kontakteja.

Inhouse-palvelut

Poolia inhouse -palvelu tarjoaa yrityksesi käyttöön asiantuntevaa HRD ja Talent Acquisition -palvelua! Tässä kumppanuusmallissa voimme edistää prosessejanne, kehityshankkeitanne ja päivittäistä HRD ja TA –palvelua henkilöstönne hyväksi.

Henkilöarviointipalvelut

Poolian laadukkaat henkilöarviointipalvelut tuovat vahvan lisäarvon ja näkökulman rekrytointiprosessiin. Käytämme alalla kansainvälisesti hyväksyttyjä korkeatasoisia Aon Assessmentin arviointimenetelmiä ja rekrytointiasiantuntijamme saavat niiden avulla rekrytointipäätöksen tueksi tietoa, jota voi hyödyntää myös kehityskeskusteluissa tai perehdytyksessä.

Alihankinta

Tarvitsetko apua IT-projektin läpiviemiseen? Poolia IT-verkoston kautta voit löytää huipputekijän helposti ja nopeasti!

Poolia IT-alihankkijaverkoston kautta voit löytää huipputekijän niin lyhyeen kuin pidempäänkin kehitysprojektiin. Kun käytät IT-projekteissasi alihankkijaa virherekrytoinnin riski on pieni, koska saat motivoituneen ja sitoutuneen osaajan osaksi tiimiäsi. Säästyt myös henkilöstöbyrokratialta, sillä valittu henkilö huolehtii itse työnantajavelvoitteistaan.

F.E.C koulutusohjelmat ja RekryKoulutukset

Poolia ja Aalto University Executive Education and Professional Development Oy ovat solmineet strategisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyö sisältää mm. Further Education with Companies (F.E.C) -koulutusohjelmat ja Rekry -koulutukset sekä niihin liittyvät resursointipalvelut liittyen toisaalta yrityksiin ja toisaalta koulutettaviin työntekijöihin. Koulutusohjelmat tarjoavat yrityksille luotettavan väylän rekrytoida motivoitunut yliopistotasoisen täydennyskoulutuksen omaava talentti yrityksen tiimin täydennykseksi. Koulutukset kuuluvat ELY-keskuksen osittain rahoittamien työvoimakoulutuksien piiriin.

Uudelleensijoittamispalvelut ja työnhakuvalmennus

Yrityksen muuttuvissa tilanteissa valmennamme henkilöitä uuden työpaikan löytämisessä. Lähestymistapamme valmennuksessa on edesauttaa työllistymistä suhteuttamalla yksilön osaamista paremmin työmarkkinoiden tarjoamiin mahdollisuuksiin ja laittamalla kuntoon työnhaun työkalut. Uramuutostilanteissa lähtökohtanamme on osaamisen ja nykytilan kartoitus sekä toiveiden tunnistaminen ja näiden yhteensaattaminen.

Poolia Social Media Boost

Tekoäly tuli rekrytointiin – Poolia Social Media Boost -palvelun algoritmi löytää  myös passiiviset työnhakijat! Perinteinen ja tuttu tapa ilmoitella avoimista työpaikoista eri ilmoituskanavissa on muuttumassa.

Poolia Social Media Boost perustuu edistyneeseen teknologiaan, jonka avulla työpaikkailmoitus löytää itse hakijansa eikä toisinpäin mihin on aiemmin totuttu! Poolia Social Media Boost on työpaikkailmoitusten tulevaisuutta –  tehdäänkö teillekin astetta tehokkaampi rekrytointikampanja?

Tervetuloa Poolian asiakkaaksi!

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.