Palvelut

Pooliasta saat osaamista ja apua seuraaville alueille: Rekrytointi- ja try & hire -palvelut, Henkilöstövuokraus, Henkilöarvioinnit sekä Uudelleensijoittumispalvelut. Pystymme auttamaan sopivien henkilöiden kartoituksessa monin tavoin. Meillä on käytössä maan kattavimmat ilmoituskanavat ja hakijapooli, joka laajentaa huomattavasti hakijakantaa pelkkään ilmoitushakuun nähden.

Rekrytointi

Meille on tärkeää tarjota joustavia ratkaisuja, joiden lähtökohtana on sinun yrityksesi tilanne. Siksi voit valita, haluatko ostaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, vai haluatko vain jonkin osan, kuten haastattelut. Sinun on myös mahdollista vuokrata hakija ensin tietyksi ajaksi, ennen kuin päätät palkata hänet, eli käyttää niin kutsuttua Try & Hire -ratkaisua.

Pooliassa asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita. Voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa siihen, että me hoidamme rekrytoinnit sujuvasti ja laadukkaasti loppuun asti huomioiden organisaatiosi tilanteen ja tarpeet. Olemme vuosien saatossa erikoistuneet etsimään ja arvioimaan hakijoita eri toimialoilla. Rekrytoijat etsivät, valitsevat ja haastattelevat sopivat hakijat, minkä jälkeen sopivimmat heistä esitellään asiakkaalle. Olemme ammattilaisia yhdistämään asiakkaan tarpeen ja hakijan taidoit, mikä takaa ammattitaitoisen, kustannustehokkaan ja laadukkaan rekrytointiprosessin.

Rekrytointipalvelumme

– Tarveanalyysi ja haetun profiilin kartoitus
– Työpaikkailmoitukset valikoiduissa medioissa sekä konsultointiapu soveltuvista medioista
– Perusteellinen haastatteluprosessi
– Haku Poolian kattavasta CV-tietokannasta
– Soveltuvuustestit, joilla voidaan arvioida mm. persoonallisuutta, lahjakkuutta, valmiuskykyä, motivaatiota, jne.
– Tarvittaessa laajempi hakijan taustatietojen tarkistus
– Useampi referenssitarkistus finalistiedokkaiden kohdalla
– Finalistikandidaattien esittely, vertailu ja suositukset

Henkilöstövuokraus

Poolia vuokraa vuosittain tuhansia koulutettuja ja kokeneita konsultteja. He auttavat asiakkaita esimerkiksi tilapäisissä kiiresesongeissa, toimivat vanhempainvapaalla olevien työntekijöiden sijaisina, toteuttavat projektin tai uudistavat liiketoimintajärjestelmää. Joskus asiakas haluaa yksinkertaisesti saada joustavamman ja liikkuvamman organisaation ja päättää siksi vuokrata osan henkilökunnasta sen sijaan, että palkkaisi ja irtisanoisi henkilöstöä suhdannevaihtelujen mukaan.

Poolia erottuu useimmista muista rekrytointialan yrityksistä siten, että rekrytoija vastaa vuokratuista konsulteista ja myös yhteydenpidosta asiakkaan kanssa. Hän osallistuu koko toimeksiantoprosessiin ja on vastuussa rajoitetusta määrästä konsultteja.

Poolia antaa täyden takuun kaikille vuokraustoimeksiannoille. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilapäiseen työntekijään, käynnistämme hakuprosessin uudelleen ja etsimme henkilön jolla on vastaava pätevyys.

Henkilöstövuokrauksen vaiheet

1. Asiakas ja Poolian rekrytoija tapaavat. Rekrytoija tutustuu asiakkaan yrityskulttuuriin löytääkseen konsultin, jonka taidot vastaavat mahdollisimman hyvin asiakkaan vaatimuksia.
2. Rekrytoija etsii sopivat konsultit uusien hakijoiden ja Poolian hakijatietokannan joukosta.
3. Potentiaaliset Konsultit esitellään asiakkaalle, joka päättää kenet/ketkä haluaa jatkohaastatella ja työllistää.
4, Toimeksianto alkaa sopivan henkilön löydyttyä.
5. Toimeksianto päättyy. Asiakas ja konsultti pääsevät arvioimaan toimeksiannon.

Henkilöarviointipalvelut

Poolian laadukkaat henkilöarviointipalvelut luovat uuden ulottuvuuden rekrytointiprosessiin. Käytämme alalla kansainvälisesti hyväksyttyjä korkeatasoisia Masterin arviointimenetelmiä ja rekrytointiasiantuntijamme tuottavat niiden avulla rekrytointipäätöstä tukevaa lisätietoa, joka on hyödyksi myös uuden työntekijän perehdytyksessä.

Työtehtävän vaatimusten määrittely toteutetaan arviointimenetelmien avulla ja työnhakijoita arvioidaan suhteessa työtehtävän vaatimuksiin. Näin saamme täsmällistä tietoa hakijasta, hänen vahvuuksistaan sekä kehittymiskohdistaan työtehtävään nähden.

Uramuutos- ja työnhakuvalmennus

Yrityksen muuttuvissa tilanteissa valmennamme henkilöitä uuden työpaikan löytämisessä. Lähestymistapamme valmennuksessa on edesauttaa työllistymistä suhteuttamalla yksilön osaamista paremmin työmarkkinoiden tarjoamiin mahdollisuuksiin ja laittamalla kuntoon työnhaun työkalut. Uramuutostilanteissa lähtökohtanamme on osaamisen ja nykytilan kartoitus sekä toiveiden tunnistaminen ja näiden yhteensaattaminen.

Tarjoamme niin yksilöllistä konsultaatiota kuin ryhmävalmennustakin. Uramuutospalvelumme soveltuu myös organisaation sisällä tapahtuviin uudelleenjärjestelyihin, sisäisiin siirtoihin sekä yksilöiden vahvuuksien, kehittämiskohteiden ja osaamisten kartoittamiseen.

Tervetuloa Poolian asiakkaaksi!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Poolia konserni

Poolia on henkilöstö- ja rekrytointialan yhtiö. Näemme itsemme mielummin osaamisen löytämisen ja yhdistämisen asiantuntijoina. Koska muutoksen tekevät aina ihmiset ja yksilöt ovat niitä, jotka saavat aikaan tulosta uskomme, että oikeat henkilöt oikeassa paikassa rakentavat menestyviä yrityksiä.

Poolia

Poolian liikeidea on välittää yrityksille ja organisaatioille työvoimaa, joka vastaa heidän tarvettaan joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Toimialamme kattaa kaiken taloushallinnon, toimiston, HR:n ja IT:n väliltä.

Poolia työpaikkana

Poolia vastaanottaa vuosittain tuhansia rekrytointi- ja vuokraustoimeksiantoja asiakkailtaan. Voit siis löytää unelmatyösi Poolian kautta!

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä!

Mikäli haluat antaa teidän henkilöstöhakunne kokeneiden rekrytointikonsulttiemme hoidettavaksi, olemme mielellämme käytettävissänne! Kysy lisätietoja palveluistamme ja aloitetaan yhteistyö jo tänään!