Rekrytointi

Meille on tärkeää tarjota joustavia ratkaisuja, joiden lähtökohtana on sinun yrityksesi tilanne. Siksi voit valita, haluatko ostaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, vai haluatko vain jonkin osan, kuten haastattelut. Sinun on myös mahdollista vuokrata hakija ensin tietyksi ajaksi, ennen kuin päätät palkata hänet, eli käyttää niin kutsuttua Try & Hire -ratkaisua.

Pooliassa asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita. Voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa siihen, että me hoidamme rekrytoinnit sujuvasti ja laadukkaasti loppuun asti huomioiden organisaatiosi tilanteen ja tarpeet. Olemme vuosien saatossa erikoistuneet etsimään ja arvioimaan hakijoita eri toimialoilla. Rekrytoijat etsivät, valitsevat ja haastattelevat sopivat hakijat, minkä jälkeen sopivimmat heistä esitellään asiakkaalle. Olemme ammattilaisia yhdistämään asiakkaan tarpeen ja hakijan taidot, mikä takaa ammattitaitoisen, kustannustehokkaan ja laadukkaan rekrytointiprosessin.

Rekrytointipalvelumme

– Tarveanalyysi ja haetun profiilin kartoitus
– Työpaikkailmoitukset valikoiduissa medioissa sekä konsultointiapu soveltuvista medioista
– Perusteellinen haastatteluprosessi
– Haku Poolian kattavasta CV-tietokannasta
– Soveltuvuustestit, joilla voidaan arvioida mm. persoonallisuutta, lahjakkuutta, valmiuskykyä, motivaatiota, jne.
– Tarvittaessa laajempi hakijan taustatietojen tarkistus
– Useampi referenssitarkistus finalistiedokkaiden kohdalla
– Finalistikandidaattien esittely, vertailu ja suositukset

Kaikissa rekrytointia koskevissa kysymyksissä Sinua palvelevat Poolian rekrytointikonsultit. 

Asiakkaamme kertovat

Yhteistyö Poolian ja oman konsultin kanssa on ollut erittäin hyvää, olemme saaneet hyviä kandidaatteja, joista on ollut helppo tehdä valintoja. Olen ollut erityisen tyytyväinen työn laatuun ja hyviin ehdokkaisiin sekä konsulttiin, jonka kanssa on ollut todella miellyttävää tehdä töitä! – Jaana Eronen, Accountor Finago / Consulting Manager
Palvelu on ollut joustavaa ja nopeaa. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ilman turhaa hallinnointia ja Poolia on myös huolehtinut henkilöstöstään järjestämällä erilaisia tapahtumia. – Tiina Lankinen, CGI
Henkilöt suoriutuivat työtehtävistään hyvin. Yhteistyö Poolian kanssa on sujunut joustavasti, helposti ja hyvässä yhteistyössä!
Yhteyshenkilömme on huipputyyppi. Hänen kanssaan oli mukava asioida ja hän oli tavoitettavissa (jopa lomallaan)!
Saimme yhteyshenkilöltämme aivan erinomaista palvelua!
Poolia rekrytointikumppanina on vertaansa vailla. Olemme saaneet erittäin hyviä henkilöitä ja heitä on vakinaistettu projektin jälkeen. Tämä jo osaltaan kertoo Poolian vahvasta osaamisesta henkilöstöpalveluyrityksenä.
Todella ammattimaista työtä ja kaikki haastatellut kandidaatit ovat aina olleet sopivia. Kiitos!
Pooliasta on löytynyt parhaimmat ja osaavimmat ehdokkaat.
Poolia on palvelualtis, nopea ja ymmärtää yrityksemme hieman haastavaakin teknistä alaa. Poolia on myös antanut rehellistä ja suoraa palautetta sekä hyviä ehdokkaita.
Parasta Poolian kanssa työskentelyssä on mutkattomuus ja turhan byrokratian puuttuminen.
Pooliassa osataan kuunnella asiakasta ja ymmärtää sitä kautta yrityksemme tarpeet ja haasteet, se on luonut yhteistyöllemme ammattimaisen ja luottamuksellisen pohjan.

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.