Rekrytointi

Meille on tärkeää tarjota joustavia ratkaisuja, joiden lähtökohtana on sinun yrityksesi tilanne. Siksi voit valita, haluatko ostaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, vai haluatko vain jonkin osan, kuten haastattelut. Sinun on myös mahdollista vuokrata hakija ensin tietyksi ajaksi, ennen kuin päätät palkata hänet, eli käyttää niin kutsuttua Try & Hire -ratkaisua.

Pooliassa asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita. Voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja luottaa siihen, että meidän avulla rekrytointi hoituu sujuvasti ja laadukkaasti loppuun asti, huomioiden organisaatiosi ajankohtaiset tilanteen ja tarpeet. Huolellisesti tehty ja toivottuun lopputulokseen päättyvä rekrytointi vaatii aikaa ja resursseja, jotka on usein viisaampaa hankkia ulkopuolelta, rekrytointiin erikoistuneita asiantuntijoita hyödyntäen.

Tehosta resurssien käyttöä ja ulkoista rekrytointi

Laadukas, parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen johtava rekrytointi vaatii kokemusta sekä laaja-alaista osaamista – kuten myös aikaa rekrytointiprosessin läpivientiin. Me Poolialla olemme vuosien saatossa erikoistuneet etsimään ja arvioimaan hakijoita lukuisilla eri toimialoilla. Asiantuntevat rekrytoijat etsivät, valitsevat ja haastattelevat sopivat hakijat, minkä jälkeen sopivimmat heistä esitellään asiakasyritykselle. Meidän erityisosaamistamme on asiakkaan tarpeen ja hakijan taitojen yhdistäminen, mikä takaa ammattitaitoisen, kustannustehokkaan ja loistavan lopputuloksen. Rekrytointi ja sitä edeltävä prosessi räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan senhetkisiä tarpeita, ja vahvassa yhteistyössä toimiminen varmistaa, että löydämme juuri teille parhaiten soveltuvat osaajat. Verkostomme ja henkilöarvioinnin osaamisemme mahdollistaa rekrytoinnin myös vaativiin johto-, päällikkö- ja asiantuntijatason tehtäviin, joihin oikeiden henkilöiden löytäminen on usein haastavaa. Vaativiin tehtäviin voidaan perinteisen rekrytoinnin lisäksi hyödyntää myös suorahakua, jolla tavoitetaan jo valmiiksi vaaditulla tasolla työskentelevät henkilöt.

Nykyajan rekrytointiin ei enää riitä työpaikkailmoituksen luominen ja hakemusten läpikäynti, vaan todellisten osaajien tavoittaminen vaatii paljon muutakin. Rekrytointi on monen osapuolen summa, jossa tärkeintä on löytää yritykselle paras mahdollinen tekijä, ja tekijälle paras mahdollinen työpaikka.

Kaikissa rekrytointia koskevissa kysymyksissä Sinua palvelevat Poolian rekrytointikonsultit. 

Rekrytoinnin palvelukokonaisuus

Laajimmillaan rekrytointi on palvelukokonaisuus, joka kattaa kaikki prosessin vaiheet alkaen tarvekartoituksesta ja päättyen parhaiden ehdokkaiden esittelyyn. Ymmärrämme kuitenkin myös eri yritysten ja tilanneriippuvaiset tarpeet, joten muiden palveluidemme tapaan myös rekrytoinnit räätälöidään aina asiakasyritykselle sopivaksi. Kattavan kokonaisuuden sijaan voimme esimerkiksi hoitaa vain haastatteluvaiheen tai toteuttaa teidän valitsemien hakijoiden taustatietojen tarkistuksen.

Mitä kaikkea rekrytointiin kuuluu?

– Tarveanalyysi ja haetun profiilin kartoitus
– Työpaikkailmoitukset valikoiduissa medioissa sekä konsultointiapu soveltuvista medioista
– Perusteellinen haastatteluprosessi
– Haku Poolian kattavasta CV-tietokannasta
– Soveltuvuustestit, joilla voidaan arvioida mm. persoonallisuutta, lahjakkuutta, valmiuskykyä, motivaatiota, jne.
– Tarvittaessa laajempi hakijan taustatietojen tarkistus
– Useampi referenssitarkistus finalistiedokkaiden kohdalla
– Finalistikandidaattien esittely, vertailu ja suositukset

Tarvitsetko sittenkin vain määräaikaisesti lisäresursseja? Henkilöstövuokraus voisi sopia sinulle paremmin!

Rekrytointipalvelu on tarkoitettu työtehtäviin, joihin tarvitaan vakituinen työntekijä. Tarjoamamme henkilöstövuokraus vastaa paremmin tarpeisiisi silloin, kun yrityksen resurssitarpeet muuttuvat äkillisesti tai tarvitsette vain määräaikaista lisätyövoimaa esimerkiksi sesongin, projektin tai sijaisuuden ajaksi. Lue lisää henkilöstövuokrauksesta.

Rekrytointi yhdistää työntekijät ja työnantajat.

Asiakkaamme kertovat

Yhteistyö Poolian ja oman konsultin kanssa on ollut erittäin hyvää, olemme saaneet hyviä kandidaatteja, joista on ollut helppo tehdä valintoja. Olen ollut erityisen tyytyväinen työn laatuun ja hyviin ehdokkaisiin sekä konsulttiin, jonka kanssa on ollut todella miellyttävää tehdä töitä! – Jaana Eronen, Accountor Finago / Consulting Manager
Palvelu on ollut joustavaa ja nopeaa. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ilman turhaa hallinnointia ja Poolia on myös huolehtinut henkilöstöstään järjestämällä erilaisia tapahtumia. – Tiina Lankinen, CGI
Henkilöt suoriutuivat työtehtävistään hyvin. Yhteistyö Poolian kanssa on sujunut joustavasti, helposti ja hyvässä yhteistyössä!
Yhteyshenkilömme on huipputyyppi. Hänen kanssaan oli mukava asioida ja hän oli tavoitettavissa (jopa lomallaan)!
Saimme yhteyshenkilöltämme aivan erinomaista palvelua!
Poolia rekrytointikumppanina on vertaansa vailla. Olemme saaneet erittäin hyviä henkilöitä ja heitä on vakinaistettu projektin jälkeen. Tämä jo osaltaan kertoo Poolian vahvasta osaamisesta henkilöstöpalveluyrityksenä.
Todella ammattimaista työtä ja kaikki haastatellut kandidaatit ovat aina olleet sopivia. Kiitos!
Pooliasta on löytynyt parhaimmat ja osaavimmat ehdokkaat.
Poolia on palvelualtis, nopea ja ymmärtää yrityksemme hieman haastavaakin teknistä alaa. Poolia on myös antanut rehellistä ja suoraa palautetta sekä hyviä ehdokkaita.
Parasta Poolian kanssa työskentelyssä on mutkattomuus ja turhan byrokratian puuttuminen.
Pooliassa osataan kuunnella asiakasta ja ymmärtää sitä kautta yrityksemme tarpeet ja haasteet, se on luonut yhteistyöllemme ammattimaisen ja luottamuksellisen pohjan.

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.