Me olemme täällä sinua varten – varaa aika tapaamiseen!

Vastaatko yrityksessänne rekrytoinneista ja henkilöstövalinnoista tai olet muutoin mukana henkilöstöänne koskevissa päätöksissä? Varaa aika tapaamiseen, saat Finnkinon leffa- ja herkkuliput kahdelle!

Palvelemme sinua kaikissa henkilöstötarpeissasi vastuullisesti ja valtakunnallisesti läpi Suomen.

Talven pimein aika alkaa olla ohi ja on aika kääntää katseet kohti valoisampia aikoja. Vaikka ympärillämme myllertää niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin, on positiivisiakin signaaleja onneksi jo havaittavissa.  

Hakijapoolimme on kasvanut viime aikoina erityisesti erittäin osaavilla HR- ja myyntipuolen talenteilla. Halusimmekin nyt markkinoida teille näiden kahden toimialan työnhakijapoolia, sillä nyt olisi aika napata tiiminne täydennykseksi ne parhaimmat osaajat! Muistathan myös, että juuri nyt on oikea aika startata kesähaut. Kauttamme hakee vuosittain tuhansia työnhakijoita, joten mikäli teillä on tarvetta määräaikaisille tai vakituisille osaajille, ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

Olisikin ilo vaihtaa ajatuksia kanssanne kevään ja kesän henkilöstötarpeista ja -suunnitelmista ja samalla ilahduttaa leffa- ja herkkulipuin!

Varaa siis rohkeasti aika Teams-palaverille suoraan Sannan tai Markon kalenterista alla olevista linkeistä – saat Finnkinon leffa- ja herkkuliput kahdelle!

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Marko Ikävalko

Director Sales & Marketing
marko@poolia.fi
+358 20 7290 840

Sanna Majava

Director Recruitment & TA
sanna@poolia.fi
+358 20 7290 838

Pooliasta saat osaamista ja apua seuraaville alueille

  • Rekrytointi- ja try & hire – palvelut
  • Henkilöstövuokraus
  • Suorahakupalvelut
  • Henkilöarvioinnit
  • Alihankinta
  • F.E.C koulutusohjelmat ja Rekry-koulutukset

Tarjoamme monipuoliset henkilöstöpalvelut kaikkiin tilanteisiin

Autamme mielellämme kaikissa eri tilanteissa ja vaiheissa, joissa yrityksessä kaivataan apua rekrytointiin, väliaikaisiin henkilöstötarpeisiin tai muihin henkilöstömuutoksiin. Käytössämme on Suomen kattavimmat ilmoituskanavat ja hakijapooli, jonka avulla voimme tarjota jokaiseen pestiin parhaat mahdolliset hakijat. Osaamisemme kattaa paitsi useiden eri toimialojen erityispiirteet ja vaatimukset, myös johtotason rekrytoinnin haasteet. Hyödyntämällä ulkoistettuja rekrytointi- ja henkilöstöpalveluja säästätte merkittävästi aikaa, resursseja ja pääsette pienemmällä vaivalla parempaan lopputulokseen, kun prosessista huolehtii kokenut rekrytointikonsultti.

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.