Me olemme täällä sinua varten – varaa aika tapaamiseen!

Vastaatko yrityksessänne rekrytoinneista ja henkilöstövalinnoista tai olet muutoin mukana henkilöstöänne koskevissa päätöksissä? Varaa aika tapaamiseen!

Palvelemme sinua kaikissa henkilöstötarpeissasi vastuullisesti ja valtakunnallisesti läpi Suomen.

Hyödynnä rekrytoijiemme ammattitaito ja tehokkaat prosessimme, rekrytointimarkkinointimme sekä laajat verkostomme, jotka auttavat Sinua löytämään juuri teidän yrityksenne tarpeeseen sopivat osaajat vakituisesti tai projektiluontoisesti – myös alihankinnan kautta! Pooliasta saatte kustannustehokkaasti myös muut rekrytointipalvelut – varaa aika Teams-palaveriin, niin jutellaan lisää eri mahdollisuuksista!

Varaa siis rohkeasti aika Teams-palaverille suoraan Sannan tai Markon kalenterista alla olevista linkeistä.

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Marko Ikävalko

Director Sales & Marketing
marko@poolia.fi
+358 20 7290 840

Sanna Majava

Director Recruitment & TA
sanna@poolia.fi
+358 20 7290 838

Pooliasta saat osaamista ja apua seuraaville alueille

  • Rekrytointi- ja try & hire – palvelut
  • Henkilöstövuokraus
  • Suorahakupalvelut
  • Henkilöarvioinnit
  • Alihankinta
  • F.E.C koulutusohjelmat ja Rekry-koulutukset

Tarjoamme monipuoliset henkilöstöpalvelut kaikkiin tilanteisiin

Autamme mielellämme kaikissa eri tilanteissa ja vaiheissa, joissa yrityksessä kaivataan apua rekrytointiin, väliaikaisiin henkilöstötarpeisiin tai muihin henkilöstömuutoksiin. Käytössämme on Suomen kattavimmat ilmoituskanavat ja hakijapooli, jonka avulla voimme tarjota jokaiseen pestiin parhaat mahdolliset hakijat. Osaamisemme kattaa paitsi useiden eri toimialojen erityispiirteet ja vaatimukset, myös johtotason rekrytoinnin haasteet. Hyödyntämällä ulkoistettuja rekrytointi- ja henkilöstöpalveluja säästätte merkittävästi aikaa, resursseja ja pääsette pienemmällä vaivalla parempaan lopputulokseen, kun prosessista huolehtii kokenut rekrytointikonsultti.

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.