hero

Työnhakijalle

Me Pooliassa olemme tietoisia työmarkkinoiden tiukasta kilpailutilanteesta ja siitä, että tavoitteen saavuttaminen vaatii aikaa ja vaivaa. Oikeat työnhakuvälineet ovat tärkeitä. Olemme sen vuoksi keränneet sivustoon tietoja, joiden uskomme auttavan sinua työpaikan löytämisessä.

Työnhaku Poolialla

Poolialla, asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita mikä takoittaa, että rekrytointikonsulteillamme on kokemusta kyseisiltä toimialoilta ja he tietävät mikä on tärkeää juuri sinulle tullessasi palkatuksi tulevalle työnantajallesi. Rekrytoinnin yhteydessä toimeksiantaja on tuleva työnantajasi. Toimeksiantajan toiminnan ja tavoitteiden ymmärtäminen on tietenkin tärkeää, mutta on myös yhtä tärkeää oppia tuntemaan sinut. Onnistuaksemme rekrytoinnissa meidän on myös ymmärrettävä, mikä työ sopii sinulle ja uraasi varten.

Poolia on vastuullinen työnantaja

Poolia on mukana Oikotie Työpaikat Vastuullinen työnantaja -kampanjassa, jossa olemme sitoutuneet luomaan parempaa työelämää. 

Persoonallisuutesi – onnistuneen rekrytoinnin avain

Emme halua tietää vain ammattiosaamisestasi, taidoistasi ja kokemuksistasi. Olemme kiinnostuneita myös persoonallisuudestasi, tavoitteistasi ja unelmistasi voidaksemme auttaa sinua löytämään sinulle sopivan työn ja työnantajan. Valmistaudu mahdolliseen haastatteluun tutustumalla vinkkeihimme koskien onnistunutta työpaikkahaastattelua.

Sinut rekrytoidaan

Pidämme sinuun jatkuvasti yhteyttä koko rekrytointiprosessin ajan, jotta tiedämme edistymisemme ja oletko edelleen ajankohtainen hakijana. Jos saat työn, otamme sinuun yhteyttä, oltuasi työssä muutaman kuukauden ajan saadaksemme tietää, miten viihdyt ja miten olet sopeutunut uuteen työhösi.

Seuraa meitä Somessa!

Someen päivitämme tärppejä työpaikoistamme ja linkitämme työelämään liittyviä mielenkiintoisia artikkeleita, videoklippejä ja kuvia.

Tule mukaan seuraamaan meitä eri sosiaalisen median kanavissamme!

Vinkkejä työnhakuun

Joskus työnhaku saattaa kestää viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia. Unelmatyötä kannattaakin tavoitella, mutta miten onnistua sen saavuttamisessa? Katso vinkkimme työnhakuun ja tähtää unelmiisi!

Uusimmat työpaikat

Dynamics 365 -konsultti

Tampere
Julkaistu 09.04.2021

Palveluneuvojia Kreetalle

Uusimaa
Julkaistu 09.04.2021

Tekninen myynti / Asiantuntija

Vantaa
Julkaistu 09.04.2021
Katso kaikki avoimet työpaikat

Ajankohtaista

12.03.2021
Blogi

Hermostuttaako tuleva työhaastattelu? Katso kuusi vinkkiä hermostuneisuuden torjumiseen!

Posket punoittavat, kädet hikoilevat ja sydän pamppailee. Oletko huolissasi, että hermostuneisuutesi ottaa vallan työhaastattelussa? Hermoilu on inhimillistä, mutta on myös keinoja sen torjumiseen. Ohessa vinkkejä, jolla saat sen hallintaan.

Esa Rantanen
17.02.2021
Blogi

Miten vastuullisella rekrytoinnilla voidaan parantaa työnantajamielikuvaa?

Tänä päivänä vastuullisuus on läsnä yritysten arjessa kiinteästi ja läpäisee koko niiden toiminnan. Myös yleisö ja media kiinnittävät hyvin herkästi huomiota siihen, miten yritykset toteuttavat vastuullisuuttaan. Henkilöstöpalveluyritysten on pohdittava vastuullisuutta paitsi oman toimintansa myös asiakasyritysten ja työnhakijoiden näkökulmasta. Työnantajille vastuullisuus merkitsee liiketoiminnan edellytysten varmistamista ja ennakoimista. Vain vastuullinen toiminta kantaa yritystä menestyksekkäästi eteenpäin.

26.01.2021
Blogi

Uusi vuosi – uudet kujeet? Näin sinusta tulee inspiroiva esimies!

Vuoden alku on usein uuden luomisen aikaa ja vuosikellossa olevien tapahtumien ja tekemisien ideointia. Globaalin pandemian aikana, voit joutua etsimään uusia tapoja auttaa tiimiäsi tekemään yhteistyötä ja pitämään yllä yhteishenkeä. Innostunut, innovoiva ja yhteen hiileen puhaltava henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara, eikö totta? Blogissamme annamme muutaman vinkin luovuuden ja yhteishengen kasvattamiselle etätyösuosituksien aikana.

22.01.2021
Blogi, Palvelut

Pitkä rekrytointiprosessi voi karkottaa huippuosaajia

Parhaiten rekrytoinneissa onnistutaan, kun hakuprosessi on selkeä ja tehokas. Yleensä rekrytointiprosessissa ei tarvitse olla kolmea haastattelukierrosta enempää.

19.01.2021
Blogi, Palvelut

8 etua miksi valita ulkoinen rekrytointikumppani

Rekrytointi ja potentiaalisten hakijoiden tavoittaminen on muuttunut monin tavoin vuosien varrella ja siksi oikeiden tekijöiden löytäminen kumppanin avulla on kustannustehokasta ja säästää aikaasi. Näin tavoitat enemmän potentiaalisia työnhakijoita ja minimoit virherekrytoinnin riskit. Tässä vain muutamia etuja kun päätät valita rekrytointikumppanin! Koostimme sinulle blogiimme kahdeksan etua, miksi sinun kannattaa luottaa rekrytoinneissasi rekrytointikumppaniin.

14.01.2021
Blogi, Palvelut, Tiedotteet, Uutiset

Poolia huolehtii vastuullisesti henkilötietojen käsittelystä

Vaalimme yksityisyyttäsi ja kunnioitamme tietosuojaasi – huolehdimme tiedoistasi luotettavalla ja lainmukaisella tavalla. Haluammekin nyt avata hieman sitä, miten huolehdimme eri sidosryhmiemme tietoturvasta ja tietosuojasta. Henkilötietojen käsittely Pooliassa Jos haluat lisätietoja siitä, miten Poolia käsittelee henkilötietojasi, tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sinne olemme keränneet tietoa siitä, mitä tietoja käsittelemme, mihin tarkoituksiin käytämme niitä ja kuinka kauan säilytämme tietoja. Sieltä löydät […]

14.01.2021
Blogi

Kuinka huomioida ergonomia etätöissä?

Etätyösuositukset ovat jatkuneet odotettua pidempään ja monella on erilaisia jumeja ja kipuja niska-hartiaseudun ja alaselän alueella. Vaikka sinulla ei olisikaan käytössäsi säädettävää työpöytää tai toimistotuolia, voit muutamalla niksillä parantaa hyvinvointiasi. Katso neljä vinkkiämme parempaan etätyöpäivään ja ergonomiaan!

13.01.2021
Blogi

Vinkit videohaastatteluun

Onko edessäsi ensimmäinen videohaastattelu? Hermostuttaako? Jos olet tottunut face to face työhaastatteluihin, voi etätyöhaastattelu digitaalisia välineitä käyttäen tuntua hieman erikoiselta. On ihan luonnollista, että haastattelu kuin haastattelu voi jännittää ja tunnet itsesi hermostuneeksi. Videohaastatteluista on tullut ”uusi normaali” ja koostimme sinulle muutaman vinkin, kuinka voit valmistautua videohaastatteluun.

30.11.2020
Blogi, Tiedotteet

Poolia mukana Hope ry:n joulukeräyksessä

Poolia on jo vuosia tukenut Hope ry:n toimintaa ja halusimme tänäkin vuonna osallistua ja kantaa kortemme kekoon tukemalla lasten ja nuorten harrastamista. Anna sinäkin joululahja, joka tuottaa iloa koko vuoden!

26.11.2020
Blogi

Vältä virherekrytoinnit – luota Pooliaan!

Useimmiten virherekrytointien syyt liittyvät siihen, että työtehtävä ja valittu henkilö eivät kohtaa tai siihen, että valitun henkilön persoona on mennyt tehtävän vaatimusten ja kriteerien edelle. Myös kiireessä tehty toimenkuvan määrittely on yksi yleisimmistä syistä epäonnistuneissa rekrytoinneissa.

13.11.2020
Blogi

Anonyymi työnhaku ja yhdenvertaisuus – mitä se käytännössä tarkoittaa?

Anonyymin työnhaun tavoitteena on lisätä yhdenvertaisuutta ja mahdollistaa, että kaikilla työnhakijoilla olisi tasavertaiset mahdollisuudet tuoda esille omaa osaamistaan ilman, että siihen voisi vaikuttaa mikään työn kannalta epäoleellinen asia.

Lue lisää