hero

Työnhakijalle

Me Pooliassa olemme tietoisia työmarkkinoiden tiukasta kilpailutilanteesta ja siitä, että tavoitteen saavuttaminen vaatii aikaa ja vaivaa. Oikeat työnhakuvälineet ovat tärkeitä. Olemme sen vuoksi keränneet sivustoon tietoja, joiden uskomme auttavan sinua työpaikan löytämisessä.

Työnhaku Poolialla

Poolialla, asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita mikä takoittaa, että rekrytointikonsulteillamme on kokemusta kyseisiltä toimialoilta ja he tietävät mikä on tärkeää juuri sinulle tullessasi palkatuksi tulevalle työnantajallesi. Rekrytoinnin yhteydessä toimeksiantaja on tuleva työnantajasi. Toimeksiantajan toiminnan ja tavoitteiden ymmärtäminen on tietenkin tärkeää, mutta on myös yhtä tärkeää oppia tuntemaan sinut. Onnistuaksemme rekrytoinnissa meidän on myös ymmärrettävä, mikä työ sopii sinulle ja uraasi varten.

Persoonallisuutesi – onnistuneen rekrytoinnin avain

Emme halua tietää vain ammattiosaamisestasi, taidoistasi ja kokemuksistasi. Olemme kiinnostuneita myös persoonallisuudestasi, tavoitteistasi ja unelmistasi voidaksemme auttaa sinua löytämään sinulle sopivan työn ja työnantajan. Valmistaudu mahdolliseen haastatteluun tutustumalla vinkkeihimme koskien onnistunutta työpaikkahaastattelua.

Sinut rekrytoidaan

Pidämme sinuun jatkuvasti yhteyttä koko rekrytointiprosessin ajan, jotta tiedämme edistymisemme ja oletko edelleen ajankohtainen hakijana. Jos saat työn, otamme sinuun yhteyttä, oltuasi työssä muutaman kuukauden ajan saadaksemme tietää, miten viihdyt ja miten olet sopeutunut uuteen työhösi.

Vinkkejä työnhakuun

Joskus työnhaku saattaa kestää viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia. Unelmatyötä kannattaakin tavoitella, mutta miten onnistua sen saavuttamisessa? Katso vinkkimme työnhakuun ja tähtää unelmiisi!

Uusimmat työpaikat

Tietoliikenneasiantuntija

Vantaa
Julkaistu 19.11.2019

Markkinointikoordinaattori

Helsinki
Julkaistu 18.11.2019

Marketing Specialist

Helsinki
Julkaistu 15.11.2019
Katso kaikki avoimet työpaikat

Ajankohtaista

29.08.2019
Blogi, Tiedotteet, Uutiset

Poolia Social Media Boost algoritmi löytää työnhakijat

Poolia Social Media Boost perustuu edistyneeseen teknologiaan, jonka avulla työpaikkailmoitus löytää itse hakijansa. Perinteinen ja tuttu tapa ilmoitella avoimista työpaikoista eri ilmoituskanavissa on muuttumassa. Poolia Social Media Boost on työpaikkailmoitusten tulevaisuutta – palvelu lanseerataan syyskuussa 2019 – tartu tilaisuuteen!

04.11.2019
Blogi

Rekrytoida vai vuokrata, entäpä jos teet molemmat!

Perinteinen rekrytointi on edelleen yleisin tapa löytää osaajia, mutta yhä useampi löytää tarvitsemansa tekijät henkilöstövuokrauksen avulla. Etenkin talousnäkymien ollessa epävarmoja henkilöstövuokraus voi toimia kätevänä rekrytointikanavana. Työt voidaan aloittaa joustavasti ilman riskiä siitä, että yrityksessä on työn vähentyessä liikaa henkilöstöä ja vastaavasti suhdanteiden vahvistuessa vuokratun ja hyväksi todetun työntekijän voi helposti rekrytoida yrityksen vakituiseksi työntekijäksi. Noin […]

20.09.2019
Tiedotteet, Uutiset

Poolia mukana Walk for Jobs -rekrytointi-tapahtumassa perjantaina 27.9.2019

Tule verkostoitumaan! Tapahtuma on suunnattu korkeakoulutetuille uusimaalaisille työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneet työllistymismahdollisuuksista asiantuntija- tai esimiestyöstä. Tavoitteena on tehdä työnhakijan ja työnantajan ensikohtaamisen helpoksi.

Lue lisää