hero

Työnhakijalle

Me Pooliassa olemme tietoisia työmarkkinoiden tiukasta kilpailutilanteesta ja siitä, että tavoitteen saavuttaminen vaatii aikaa ja vaivaa. Oikeat työnhakuvälineet ovat tärkeitä. Olemme sen vuoksi keränneet sivustoon tietoja, joiden uskomme auttavan sinua työpaikan löytämisessä.

Työnhaku Poolialla

Poolialla, asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita mikä takoittaa, että rekrytointikonsulteillamme on kokemusta kyseisiltä toimialoilta ja he tietävät mikä on tärkeää juuri sinulle tullessasi palkatuksi tulevalle työnantajallesi. Rekrytoinnin yhteydessä toimeksiantaja on tuleva työnantajasi. Toimeksiantajan toiminnan ja tavoitteiden ymmärtäminen on tietenkin tärkeää, mutta on myös yhtä tärkeää oppia tuntemaan sinut. Onnistuaksemme rekrytoinnissa meidän on myös ymmärrettävä, mikä työ sopii sinulle ja uraasi varten.

Persoonallisuutesi – onnistuneen rekrytoinnin avain

Emme halua tietää vain ammattiosaamisestasi, taidoistasi ja kokemuksistasi. Olemme kiinnostuneita myös persoonallisuudestasi, tavoitteistasi ja unelmistasi voidaksemme auttaa sinua löytämään sinulle sopivan työn ja työnantajan. Valmistaudu mahdolliseen haastatteluun tutustumalla vinkkeihimme koskien onnistunutta työpaikkahaastattelua.

Sinut rekrytoidaan

Pidämme sinuun jatkuvasti yhteyttä koko rekrytointiprosessin ajan, jotta tiedämme edistymisemme ja oletko edelleen ajankohtainen hakijana. Jos saat työn, otamme sinuun yhteyttä, oltuasi työssä muutaman kuukauden ajan saadaksemme tietää, miten viihdyt ja miten olet sopeutunut uuteen työhösi.

Vinkkejä työnhakuun

Joskus työnhaku saattaa kestää viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia. Unelmatyötä kannattaakin tavoitella, mutta miten onnistua sen saavuttamisessa? Katso vinkkimme työnhakuun ja tähtää unelmiisi!

Uusimmat työpaikat

Tiimiesimies

Vantaa
Julkaistu 20.08.2019

Toimistokoordinaattori

Espoo
Julkaistu 20.08.2019
Katso kaikki avoimet työpaikat

Ajankohtaista

15.08.2019
Uutiset

Uudet sivut – uusi rekrytointijärjestelmä! Katso miten työnhaku on muuttunut kauttamme

Kotisivumme ja CV-järjestelmämme uudistuivat elokuun alussa. Uudistukseen lähdettiin pitkälti hakijapalautteen perusteella – työnhakijamme toivoivat yksinkertaisempaa hakuprosessia.

07.06.2019
Tiedotteet, Uutiset

Poolia 30 vuotta!

30 vuotta sitten Poolia aloitti toimintansa rekrytoimalla ammattitaitoisia ekonomeja. Haluamme juhlistaa 30 vuotista historiaamme 30 vuotishaasteella vertaamalla nykyhetkeä vuoteen 1989 jolloin Poolia perustettiin.

07.06.2019
Blogi, Uutiset

Kuinka rekrytoija voi hyödyntää somea henkilöstöhauissaan?

Somen käyttö on yleisintä työnhaussa 25-34 vuotiailla ja käyttö myös korostuu vaativimmissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Lue kokeneiden konsulttiemme vinkit somen käyttöön rekrytoidessasi uusia osaajia!

Lue lisää