hero

Työnhakijalle

Me Pooliassa olemme tietoisia työmarkkinoiden tiukasta kilpailutilanteesta ja siitä, että tavoitteen saavuttaminen vaatii aikaa ja vaivaa. Oikeat työnhakuvälineet ovat tärkeitä. Olemme sen vuoksi keränneet sivustoon tietoja, joiden uskomme auttavan sinua työpaikan löytämisessä.

Työnhaku Poolialla

Poolialla, asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita mikä takoittaa, että rekrytointikonsulteillamme on kokemusta kyseisiltä toimialoilta ja he tietävät mikä on tärkeää juuri sinulle tullessasi palkatuksi tulevalle työnantajallesi. Rekrytoinnin yhteydessä toimeksiantaja on tuleva työnantajasi. Toimeksiantajan toiminnan ja tavoitteiden ymmärtäminen on tietenkin tärkeää, mutta on myös yhtä tärkeää oppia tuntemaan sinut. Onnistuaksemme rekrytoinnissa meidän on myös ymmärrettävä, mikä työ sopii sinulle ja uraasi varten.

Poolia on vastuullinen työnantaja

Poolia on mukana Oikotie Työpaikat Vastuullinen työnantaja -kampanjassa, jossa olemme sitoutuneet luomaan parempaa työelämää. 

Persoonallisuutesi – onnistuneen rekrytoinnin avain

Emme halua tietää vain ammattiosaamisestasi, taidoistasi ja kokemuksistasi. Olemme kiinnostuneita myös persoonallisuudestasi, tavoitteistasi ja unelmistasi voidaksemme auttaa sinua löytämään sinulle sopivan työn ja työnantajan. Valmistaudu mahdolliseen haastatteluun tutustumalla vinkkeihimme koskien onnistunutta työpaikkahaastattelua.

Sinut rekrytoidaan

Pidämme sinuun jatkuvasti yhteyttä koko rekrytointiprosessin ajan, jotta tiedämme edistymisemme ja oletko edelleen ajankohtainen hakijana. Jos saat työn, otamme sinuun yhteyttä, oltuasi työssä muutaman kuukauden ajan saadaksemme tietää, miten viihdyt ja miten olet sopeutunut uuteen työhösi.

Seuraa meitä Somessa!

Someen päivitämme tärppejä työpaikoistamme ja linkitämme työelämään liittyviä mielenkiintoisia artikkeleita, videoklippejä ja kuvia.

Tule mukaan seuraamaan meitä eri sosiaalisen median kanavissamme!

Vinkkejä työnhakuun

Joskus työnhaku saattaa kestää viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia. Unelmatyötä kannattaakin tavoitella, mutta miten onnistua sen saavuttamisessa? Katso vinkkimme työnhakuun ja tähtää unelmiisi!

Uusimmat työpaikat

Service Desk Specialist

Helsinki
Julkaistu 16.05.2022

Sales Engineer / Tuotepäällikkö

Pirkkala, Lahti, Vantaa, Loimaa
Julkaistu 16.05.2022

Talouspäällikkö

Helsinki
Julkaistu 13.05.2022
Katso kaikki avoimet työpaikat

Ajankohtaista

06.04.2022
Blogi

Viisi kysymystä työhaastatteluun

Työhaastattelussa pääset vastaamaan useisiin kysymyksiin, joiden perusteella rekrytoija voi arvioida oletko oikea henkilö haettuun tehtävään. Muistathan kuitenkin, että työhaastattelu on myös sinulle kullan arvoinen tilaisuus, jossa voit ottaa kantaa itseäsi askarruttaviin asioihin ja saada lisätietoa mahdollisesta tulevasta työpaikasta ja yrityskulttuurista. Listasimme sinulle viisi kysymystä, jotka auttavat sinua korostamaan vahvuuksiasi samalla kun saat tärkeää lisätietoa työstä.

22.02.2022
Blogi

Näin saat hyvän alun uudessa työssäsi

Uuden työn aloittaminen voi aiheuttaa myös ristiriitaisia tunteita. Ilo uudessa työssä aloittamisesta voikin kääntyä ärtyneisyydeksi tai hermostuneisuudeksi mitä lähemmäksi aloituspäivä tulee. Työpaikan vaihto on loppujen lopuksi erittäin suuri muutos ja mullistaa hetkeksi ison osan arkeasi! Tulet kohtaamaan hyvin paljon uusia asioita, joiden käsittely ja omaksuminen vie aikaa. Mutta älä huoli, pääset kyllä sisään uuteen rooliisi ja näyttämään taitosi – kurkkaa myös vinkkimme sujuvaan starttiin!

16.02.2022
Palvelut, Tiedotteet, Uutiset

Kulissien takana: Yritysosto

Poolian alkuvuosi on ollut hyvin tapahtumarikas. Kurkista kulissien taakse ja tutustu uusimpaan investointiimme!

01.02.2022
Tiedotteet, Uutiset

Poolia ostaa HR-Tech -alan yritys Roi Rekrytering Ab:n sekä sen rekrytointialusta Workspace Recruitin

Poolia-konserni ottaa uuden askeleen matkallaan kohti konsultti- ja HR-Tech -alaa ostamalla HR-Tech -alan yritys Roi Rekrytering Ab:n ja sen rekrytointialusta Workspace Recruitin.

25.01.2022
Blogi, Palvelut

Mitä sinun tulee tietää kesätyöntekijöiden rekrytoinnista?

Olisiko nyt sopiva hetki miettiä kesälomia ja sijaisuuksia? Älä jätä pohtimista viime tinkaan! Hyödynnä tehokkaat prosessimme, osaavat rekrytoijamme ja markkinointimme sekä laajat verkostomme, jotka edesauttavat sinua löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat kesälomasijaiset tai tekijät pidemmäksikin ajaksi. Katso vinkkimme rekrytoivalle esimiehelle!

19.01.2022
Blogi

Varo näitä merkkejä haastatellessasi uutta työntekijää

Listasimme muutaman varoitusvalon, jotka kannattaa muistaa kun olet rekrytoimassa uutta osaajaa organisaatioonne. Henkilöiden valinta ja osaajien etsintä on kovaa työtä, mutta tämä työ kannattaa tehdä kunnolla. Parhaassa tapauksessa löydät hyvän tuloksentekijän ja ammattilaisen vuosiksi, huonoimmassa tapauksessa petyt todella pahasti. Lisäksi menetät kuukausia työaikaa tiimiltäsi, kymmeniä tuhansia euroja turhia palkkakuluja, sekä turhautat asiakkaitasi sekä tiimisi parhaita osaajia.

18.01.2022
Blogi

Kuinka vastata pelättyihin haastattelukysymyksiin

Yllättävät tai vaikeaksi koetut kysymykset työhaastattelun aikana voivat saada kenet tahansa hermostumaan. Käymme blogissamme läpi joitain pelätyimpiä haastattelukysymyksiä ja annamme esimerkkejä siitä, miten voit vastata niihin vakuuttavasti.

29.12.2021
Blogi, Palvelut

Vuoden 2021 poiminnat

Aika katsoa taaksepäin! Listasimme blogiimme viisi tärppiä tämän vuoden blogikirjoituksistamme, jotka sisältävät neuvoja sekä työelämään että rekrytointiprosessiin. Kyseiset vinkit toimivat hyvin myös vuonna 2022.

25.11.2021
Blogi

Olisiko jo aika vaihtaa? Näin lisäät mahdollisuuksiasi työllistyä kokonaan uudelle alalle

Poikkeusajoista johtuen moni lomautettiin ja työttömäksi jäi valtava määrä ihmisiä. Ihmisillä on nyt ollut enemmän aikaa pohtia tulevaisuuttaan ja moni on siirtynyt tai on siirtymässä ihan kokonaan uudelle alalle. Avoimia työpaikkoja on nyt enemmän kuin aikoihin kun talous lähti hyvin nopeasti kovaan nousuun koronasta seuranneen äkillisen pudotuksen jälkeen. Alanvaihto voi olla kuitenkin haastavaa. Ohessa muutama vinkki sinulle, kuka olet vaihtamassa alaa.

04.11.2021
Blogi, Palvelut

Rekrytoija: Näin saat enemmän irti referenssihaastattelusta

Usein sanotaan, että hakijan tulee valmistautua referenssihaastatteluun, mutta tiedätkö sinä, miten sinun on rekrytoijana valmistauduttava referenssihaastatteluun, kun olet rekrytoimassa uusia talentteja tiimiisi? Laadimme sinulle listauksen, jossa parhaat vinkkimme onnistuneeseen referenssihaastatteluun!

12.10.2021
Blogi, Tiedotteet

Poolia syöpää vastaan!

Me Pooliassa haluamme omalta osaltamme olla tukemassa Syöpäsäätiön tärkeää työtä. Lahjoitamme jokaisesta lokakuun aikana tehdystä rekrytointitilauksesta 100 € Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

28.09.2021
Blogi, Palvelut

Pitkä rekrytointiprosessi voi karkottaa huippuosaajia

Muuttuvat ajat vaativat myös muutoksia totuttuihin rekrytointitapoihin. Näinä aikoina kun rekrytointivauhti kiihtyy ja joillakin aloilla kärsitään tuntuvasta työvoimapulasta, on rekrytoivien esimiesten ja yrityksien hyvä tiedostaa myös ketterän ja sujuvan rekrytointiprosessin tärkeys. Työnhakijoilla on monta rautaa tulessa ja mikäli rekrytointiprosessi venyy, on vaarana menettää potentiaalisimmat kandit, kun he ovat jo ottaneet toisen työtarjouksen vastaan. Parhaiten rekrytoinneissa onnistutaan, kun hakuprosessi on selkeä ja tehokas.

14.09.2021
Blogi

Työsopimus ja sisältö

Ennen työsopimuksen allekirjoittamista, sinun on tarkistettava, että suullisesti sovitut asiat vastaavat kirjallista työsopimusta. Allekirjoituksellasi hyväksyt työsuhteen ehdot ja jälkikäteen on hankala muuttaa työsopimuksen sisältöä. Katso blogistamme kooste tärkeimmistä asioista joita sinun tulee muistaa työsopimusta allekirjoittaessasi.

06.09.2021
Blogi

Tunnetko tulevan esihenkilösi?

Huono johtajuus on yksi yleisimmistä syistä, miksi työntekijät irtisanoutuvat. Tästä huolimatta monet työnhakijat unohtavat tarkistaa tulevan esihenkilönsä taustat rekrytointiprosessin aikana. Muistathan, että myös sinulla on oikeus tutkia tulevan esimiehen vahvuuksia ja heikkouksia eikä vain toisinpäin.

19.08.2021
Blogi

Näin otat seuraavan askeleen urallasi

Etkö viihdy enää työssäsi? Tuntuuko siltä, ettei sinulla ole enää kehittymismahdollisuuksia? Oletko kaikkesi antanut ja valmis kokeilemaan jotain uutta? Kesäloma on monelle työssäkäyvälle henkilölle rajapyykki, joka antaa sysäyksen miettiä uutta uraa / työpaikkaa ja suuntaa elämälleen. Monet etsivätkin siis kesän jälkeen uusia haasteita uralleen ja hyvin levätyn loman jälkeen on kiva palata arkirytmiin ja käyttää energiaa työnhakuun. Koostimme blogiimme parhaat vinkkimme sinulle, joka mietit uusia tuulia elämääsi!

Lue lisää