hero

Työnhakijalle

Me Pooliassa olemme tietoisia työmarkkinoiden tiukasta kilpailutilanteesta ja siitä, että tavoitteen saavuttaminen vaatii aikaa ja vaivaa. Oikeat työnhakuvälineet ovat tärkeitä. Olemme sen vuoksi keränneet sivustoon tietoja, joiden uskomme auttavan sinua työpaikan löytämisessä.

Työnhaku Poolialla

Poolialla, asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita mikä takoittaa, että rekrytointikonsulteillamme on kokemusta kyseisiltä toimialoilta ja he tietävät mikä on tärkeää juuri sinulle tullessasi palkatuksi tulevalle työnantajallesi. Rekrytoinnin yhteydessä toimeksiantaja on tuleva työnantajasi. Toimeksiantajan toiminnan ja tavoitteiden ymmärtäminen on tietenkin tärkeää, mutta on myös yhtä tärkeää oppia tuntemaan sinut. Onnistuaksemme rekrytoinnissa meidän on myös ymmärrettävä, mikä työ sopii sinulle ja uraasi varten.

Poolia on vastuullinen työnantaja

Poolia on mukana Oikotie Työpaikat Vastuullinen työnantaja -kampanjassa, jossa olemme sitoutuneet luomaan parempaa työelämää. 

Persoonallisuutesi – onnistuneen rekrytoinnin avain

Emme halua tietää vain ammattiosaamisestasi, taidoistasi ja kokemuksistasi. Olemme kiinnostuneita myös persoonallisuudestasi, tavoitteistasi ja unelmistasi voidaksemme auttaa sinua löytämään sinulle sopivan työn ja työnantajan. Valmistaudu mahdolliseen haastatteluun tutustumalla vinkkeihimme koskien onnistunutta työpaikkahaastattelua.

Sinut rekrytoidaan

Pidämme sinuun jatkuvasti yhteyttä koko rekrytointiprosessin ajan, jotta tiedämme edistymisemme ja oletko edelleen ajankohtainen hakijana. Jos saat työn, otamme sinuun yhteyttä, oltuasi työssä muutaman kuukauden ajan saadaksemme tietää, miten viihdyt ja miten olet sopeutunut uuteen työhösi.

Seuraa meitä Somessa!

Someen päivitämme tärppejä työpaikoistamme ja linkitämme työelämään liittyviä mielenkiintoisia artikkeleita, videoklippejä ja kuvia.

Tule mukaan seuraamaan meitä eri sosiaalisen median kanavissamme!

Vinkkejä työnhakuun

Joskus työnhaku saattaa kestää viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia. Unelmatyötä kannattaakin tavoitella, mutta miten onnistua sen saavuttamisessa? Katso vinkkimme työnhakuun ja tähtää unelmiisi!

Uusimmat työpaikat

Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä

Julkaistu 24.09.2021

Team Leader

Helsinki
Julkaistu 23.09.2021

Service Desk -osaaja

Helsinki
Julkaistu 23.09.2021
Katso kaikki avoimet työpaikat

Ajankohtaista

14.09.2021
Blogi

Työsopimus ja sisältö

Ennen työsopimuksen allekirjoittamista, sinun on tarkistettava, että suullisesti sovitut asiat vastaavat kirjallista työsopimusta. Allekirjoituksellasi hyväksyt työsuhteen ehdot ja jälkikäteen on hankala muuttaa työsopimuksen sisältöä. Katso blogistamme kooste tärkeimmistä asioista joita sinun tulee muistaa työsopimusta allekirjoittaessasi.

06.09.2021
Blogi

Tunnetko tulevan esihenkilösi?

Huono johtajuus on yksi yleisimmistä syistä, miksi työntekijät irtisanoutuvat. Tästä huolimatta monet työnhakijat unohtavat tarkistaa tulevan esihenkilönsä taustat rekrytointiprosessin aikana. Muistathan, että myös sinulla on oikeus tutkia tulevan esimiehen vahvuuksia ja heikkouksia eikä vain toisinpäin.

19.08.2021
Blogi

Näin otat seuraavan askeleen urallasi

Etkö viihdy enää työssäsi? Tuntuuko siltä, ettei sinulla ole enää kehittymismahdollisuuksia? Oletko kaikkesi antanut ja valmis kokeilemaan jotain uutta? Kesäloma on monelle työssäkäyvälle henkilölle rajapyykki, joka antaa sysäyksen miettiä uutta uraa / työpaikkaa ja suuntaa elämälleen. Monet etsivätkin siis kesän jälkeen uusia haasteita uralleen ja hyvin levätyn loman jälkeen on kiva palata arkirytmiin ja käyttää energiaa työnhakuun. Koostimme blogiimme parhaat vinkkimme sinulle, joka mietit uusia tuulia elämääsi!

23.08.2021
Uutiset

Oulun ylipiston tekemä laaja tutkimus paljasti, että yritysjohdossa olevilla henkilöillä on runsaasti rikostuomioita.

Yle: Joka kolmannella johtajalla pörssiyhtiöissä on henkilökohtainen rikostuomio – häkellyttävä ilmiö paljastui pitkässä tutkimuksessa. Havaittiin, että pörssiyhtiöiden toimitusjohtajien lisäksi myös hallituksen jäsenillä ja muilla vastuuhenkilöillä, kuten tilintarkastajilla on rikostuomioita ja maksuhäiriömerkintöjä.

Lue lisää