hero

Työnhakijalle

Me Pooliassa olemme tietoisia työmarkkinoiden tiukasta kilpailutilanteesta ja siitä, että tavoitteen saavuttaminen vaatii aikaa ja vaivaa. Oikeat työnhakuvälineet ovat tärkeitä. Olemme sen vuoksi keränneet sivustoon tietoja, joiden uskomme auttavan sinua työpaikan löytämisessä.

Työnhaku Poolialla

Poolialla, asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita mikä takoittaa, että rekrytointikonsulteillamme on kokemusta kyseisiltä toimialoilta ja he tietävät mikä on tärkeää juuri sinulle tullessasi palkatuksi tulevalle työnantajallesi. Rekrytoinnin yhteydessä toimeksiantaja on tuleva työnantajasi. Toimeksiantajan toiminnan ja tavoitteiden ymmärtäminen on tietenkin tärkeää, mutta on myös yhtä tärkeää oppia tuntemaan sinut. Onnistuaksemme rekrytoinnissa meidän on myös ymmärrettävä, mikä työ sopii sinulle ja uraasi varten.

Persoonallisuutesi – onnistuneen rekrytoinnin avain

Emme halua tietää vain ammattiosaamisestasi, taidoistasi ja kokemuksistasi. Olemme kiinnostuneita myös persoonallisuudestasi, tavoitteistasi ja unelmistasi voidaksemme auttaa sinua löytämään sinulle sopivan työn ja työnantajan. Valmistaudu mahdolliseen haastatteluun tutustumalla vinkkeihimme koskien onnistunutta työpaikkahaastattelua.

Sinut rekrytoidaan

Pidämme sinuun jatkuvasti yhteyttä koko rekrytointiprosessin ajan, jotta tiedämme edistymisemme ja oletko edelleen ajankohtainen hakijana. Jos saat työn, otamme sinuun yhteyttä, oltuasi työssä muutaman kuukauden ajan saadaksemme tietää, miten viihdyt ja miten olet sopeutunut uuteen työhösi.

Vinkkejä työnhakuun

Joskus työnhaku saattaa kestää viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia. Unelmatyötä kannattaakin tavoitella, mutta miten onnistua sen saavuttamisessa? Katso vinkkimme työnhakuun ja tähtää unelmiisi!

Uusimmat työpaikat

Cloud Engineer/Architect

Helsinki
Julkaistu 29.10.2020

Project Manager

Helsinki
Julkaistu 29.10.2020

Taloushallinnon ammattilainen Turkuun

Turku
Julkaistu 28.10.2020
Katso kaikki avoimet työpaikat

Ajankohtaista

28.09.2020
Blogi, Palvelut

Henkilöarviointipalvelut rekrytointipäätöksesi tueksi

Poolian laadukkaat henkilöarviointipalvelut luovat uuden ulottuvuuden rekrytointiprosessiin. Käytämme alalla kansainvälisesti hyväksyttyjä korkeatasoisia Masterin arviointimenetelmiä ja rekrytointiasiantuntijamme saavat niiden avulla rekrytointipäätöksen tueksi tietoja, jotka ovat hyödyksi myös uuden työntekijän perehdytyksessä. Tarjoamme asiakkaillemme MPA ja ACE -pakettia, josta hyötyy sekä työnhakija, että asiakasyritys.

17.09.2020
Blogi, Palvelut

Osallistu rekrysparraukseen / Speed Deiteille!

Tarvitsetko tukea työnhakuun? Tässä nopeasti muuttuvassa maailmantilanteessa haluamme tarjota aktiivisessa työnhaussa oleville työnhakijoille verkossa tapahtuvaa sparrausta. Rekrytointiasiantuntijamme ohjaavat sinua löytämään sopivia työtehtäviä ja suuntaamaan työnhakua oikeaan suuntaan. Lue lisää ja osallistu!

07.10.2020
Blogi, Uutiset

Tuemme roosa nauha -keräystä 2020

Syöpäsäätiö tukee useita syövän periytyvyyden tutkimushankkeita Suomessa. Mekin Pooliassa olemme omalta osaltamme mukana tukemassa tätä tärkeää toimintaa ja kannamme Roosa nauhaa hyvän asian puolesta!

Lue lisää