hero

Työnhakijalle

Me Pooliassa olemme tietoisia työmarkkinoiden tiukasta kilpailutilanteesta ja siitä, että tavoitteen saavuttaminen vaatii aikaa ja vaivaa. Oikeat työnhakuvälineet ovat tärkeitä. Olemme sen vuoksi keränneet sivustoon tietoja, joiden uskomme auttavan sinua työpaikan löytämisessä.

Työnhaku Poolialla

Poolialla, asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita mikä takoittaa, että rekrytointikonsulteillamme on kokemusta kyseisiltä toimialoilta ja he tietävät mikä on tärkeää juuri sinulle tullessasi palkatuksi tulevalle työnantajallesi. Rekrytoinnin yhteydessä toimeksiantaja on tuleva työnantajasi. Toimeksiantajan toiminnan ja tavoitteiden ymmärtäminen on tietenkin tärkeää, mutta on myös yhtä tärkeää oppia tuntemaan sinut. Onnistuaksemme rekrytoinnissa meidän on myös ymmärrettävä, mikä työ sopii sinulle ja uraasi varten.

Persoonallisuutesi – onnistuneen rekrytoinnin avain

Emme halua tietää vain ammattiosaamisestasi, taidoistasi ja kokemuksistasi. Olemme kiinnostuneita myös persoonallisuudestasi, tavoitteistasi ja unelmistasi voidaksemme auttaa sinua löytämään sinulle sopivan työn ja työnantajan. Valmistaudu mahdolliseen haastatteluun tutustumalla vinkkeihimme koskien onnistunutta työpaikkahaastattelua.

Sinut rekrytoidaan

Pidämme sinuun jatkuvasti yhteyttä koko rekrytointiprosessin ajan, jotta tiedämme edistymisemme ja oletko edelleen ajankohtainen hakijana. Jos saat työn, otamme sinuun yhteyttä, oltuasi työssä muutaman kuukauden ajan saadaksemme tietää, miten viihdyt ja miten olet sopeutunut uuteen työhösi.

Vinkkejä työnhakuun

Joskus työnhaku saattaa kestää viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia. Unelmatyötä kannattaakin tavoitella, mutta miten onnistua sen saavuttamisessa? Katso vinkkimme työnhakuun ja tähtää unelmiisi!

Uusimmat työpaikat

Asiakkuuspäällikkö

Espoo
Julkaistu 06.08.2020

Senior Service Designer

Helsinki
Julkaistu 29.07.2020

Talousvastaavan lomasijaisuus

Kerava
Julkaistu 27.07.2020
Katso kaikki avoimet työpaikat

Ajankohtaista

27.04.2020
Blogi, Palvelut

Haaste vai mahdollisuus: Uuden työntekijän etäperehdytys

Uuden työntekijän rekrytointi ja erityisesti perehdytys on näissä olosuhteissa koettu haastavaksi, eivätkä kaikki yritykset ole vielä valmistautuneet etähaastatteluihin saatikka etäperehdytykseen. Haluamme rohkaista yrityksiä rekrytoimaan näinä poikkeusaikoinakin – rekrytointiprosessi onnistuu nykyvälineillä myös verkon kautta – kuten myös uuden työntekijän perehdytyskin. Lue vinkkimme tehokkaaseen etäperehdykseen – näitä vinkkejä voit hyödyntää jatkossakin, jos yritykselläsi on toimintaa eri paikkakunnilla tai jopa eri maissa!

02.04.2020
Blogi, Palvelut

Uudelleensijoittumispalvelut ja uravalmennus verkossa

Yrityksen muuttuvissa tilanteissa valmennamme työntekijöitänne uuden työpaikan löytämisessä. Lähestymistapamme valmennuksessa on edesauttaa työllistymistä suhteuttamalla yksilön osaamista paremmin työmarkkinoiden tarjoamiin mahdollisuuksiin ja laittamalla kuntoon työnhaun työkalut. Palvelumme soveltuu myös organisaation uudelleenjärjestelyihin, sisäisiin siirtoihin sekä yksilöiden vahvuuksien, kehittämiskohteiden ja osaamisten kartoittamiseen.

02.04.2020
Blogi, Palvelut

Osallistu rekrysparraukseen / Speed Deiteille!

Tarvitsetko tukea työnhakuun? Tässä nopeasti muuttuvassa maailmantilanteessa haluamme tarjota aktiivisessa työnhaussa oleville työnhakijoille verkossa tapahtuvaa sparrausta. Rekrytointiasiantuntijamme ohjaavat sinua löytämään sopivia työtehtäviä ja suuntaamaan työnhakua oikeaan suuntaan. Lue lisää ja osallistu!

20.03.2020
Blogi, Tiedotteet

Palvelemme sinua normaalisti myös koronaviruksen aikana

COVID-19 on levinnyt maailmanlaajuiseksi pandemiaksi. Vastuullisena yrityksenä haluamme tehdä kaikkemme viruksen hillitsemiseksi ja olemme tehneet erilaisia linjauksia ja toimenpiteitä, joilla voimme omalta osaltamme hidastaa viruksen leviämistä. Olemme mm. toistaiseksi siirtyneet etähaastatteluihin ja -palavereihin, emme kättele toimistolle saapuvia henkilöitä ja pidämme hyvää huolta käsihygieniasta. Isommat tilaisuudet on peruttu toistaiseksi.

27.02.2020
Blogi

Riskitöntä rekrytointia Pooliasta!

Rekrytoinneissa ei voi täysin välttyä riskeiltä. Työntekijän palkkaamiseen ja toisaalta työtehtävän vastaanottamiseen liittyy odotuksia, joiden toteutuminen jää nähtäväksi vasta käytännössä. Useat asiakkaamme kertovat, että henkilöresurssien oikea määrittäminen on nykytilanteessa haastavaa. Kun moni osaajatiimi kaipaisi kipeästi tulevaisuuden tuloksentekijöitä, suhdannenäkymät rajoittavat henkilöinvestointeja välttämättömimpään miehitykseen. Etenkin epävarman taloustilanteen aikana asiakkaamme päätyvät yhä useammin palkkaamaan uudet henkilöt Try & […]

Esa Rantanen
16.12.2019
Tiedotteet, Uutiset

Poolian toimitusjohtaja Esa Rantanen mukaan HPL:n hallitukseen

HPL:n liittokokouksessa 3.10. valittiin puheenjohtajan lisäksi hallitus sekä vaalivaliokunta vuodelle 2020. Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) liittokokous valitsi liiton uudeksi puheenjohtajaksi toimitusjohtaja Matti Kariolan Manpower Groupista. Liiton varapuheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja Anu Ahokas Staffpoint-konsernista. HPL:n hallitukseen valittiin yhteensä 11 jäsentä. ”Olemme kasvavan työvoima- ja osaajapulan edessä. Toimialallamme on keskeinen rooli osaamisen hankkimisessa sekä kehittämisessä, yhteistyössä julkisen sektorin ja työnantajien kanssa. Hyvin toimivat […]

Lue lisää