hero

Työnhakijalle

Me Pooliassa olemme tietoisia työmarkkinoiden tiukasta kilpailutilanteesta ja siitä, että tavoitteen saavuttaminen vaatii aikaa ja vaivaa. Oikeat työnhakuvälineet ovat tärkeitä. Olemme sen vuoksi keränneet sivustoon tietoja, joiden uskomme auttavan sinua työpaikan löytämisessä.

Työnhaku Poolialla

Poolialla, asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita mikä takoittaa, että rekrytointikonsulteillamme on kokemusta kyseisiltä toimialoilta ja he tietävät mikä on tärkeää juuri sinulle tullessasi palkatuksi tulevalle työnantajallesi. Rekrytoinnin yhteydessä toimeksiantaja on tuleva työnantajasi. Toimeksiantajan toiminnan ja tavoitteiden ymmärtäminen on tietenkin tärkeää, mutta on myös yhtä tärkeää oppia tuntemaan sinut. Onnistuaksemme rekrytoinnissa meidän on myös ymmärrettävä, mikä työ sopii sinulle ja uraasi varten.

Persoonallisuutesi – onnistuneen rekrytoinnin avain

Emme halua tietää vain ammattiosaamisestasi, taidoistasi ja kokemuksistasi. Olemme kiinnostuneita myös persoonallisuudestasi, tavoitteistasi ja unelmistasi voidaksemme auttaa sinua löytämään sinulle sopivan työn ja työnantajan. Valmistaudu mahdolliseen haastatteluun tutustumalla vinkkeihimme koskien onnistunutta työpaikkahaastattelua.

Sinut rekrytoidaan

Pidämme sinuun jatkuvasti yhteyttä koko rekrytointiprosessin ajan, jotta tiedämme edistymisemme ja oletko edelleen ajankohtainen hakijana. Jos saat työn, otamme sinuun yhteyttä, oltuasi työssä muutaman kuukauden ajan saadaksemme tietää, miten viihdyt ja miten olet sopeutunut uuteen työhösi.

Vinkkejä työnhakuun

Joskus työnhaku saattaa kestää viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia. Unelmatyötä kannattaakin tavoitella, mutta miten onnistua sen saavuttamisessa? Katso vinkkimme työnhakuun ja tähtää unelmiisi!

Uusimmat työpaikat

Poolian kesätyöpaikat 2020

Uusimaa
Julkaistu 24.02.2020

Mechanical Designer

Kirkkonummi
Julkaistu 21.02.2020

Laboratory Engineers

Kirkkonummi
Julkaistu 21.02.2020
Katso kaikki avoimet työpaikat

Ajankohtaista

Esa Rantanen
16.12.2019
Tiedotteet, Uutiset

Poolian toimitusjohtaja Esa Rantanen mukaan HPL:n hallitukseen

HPL:n liittokokouksessa 3.10. valittiin puheenjohtajan lisäksi hallitus sekä vaalivaliokunta vuodelle 2020. Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) liittokokous valitsi liiton uudeksi puheenjohtajaksi toimitusjohtaja Matti Kariolan Manpower Groupista. Liiton varapuheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja Anu Ahokas Staffpoint-konsernista. HPL:n hallitukseen valittiin yhteensä 11 jäsentä. ”Olemme kasvavan työvoima- ja osaajapulan edessä. Toimialallamme on keskeinen rooli osaamisen hankkimisessa sekä kehittämisessä, yhteistyössä julkisen sektorin ja työnantajien kanssa. Hyvin toimivat […]

16.01.2020
Blogi

Viisi vinkkiä hyvien työntekijöiden pitämiseen!

Alkuvuodesta etsitään työtä enemmän kuin muina vuodenaikoina. Nyt onkin työnhakijan markkinat. Mutta kuinka pitää kiinni hyvistä työntekijöistä? Ohessa muutama simppeli vinkki hyvien työntekijöiden pitämiseen. Ole kiinnostunut alaisesi työtehtävistä ja anna sekä positiivista että korjaavaa palautetta, sillä myös korjaava palaute on tärkeä. Osoita, että hänen panoksensa on merkityksellinen. Kuuntele alaisesi kehitysehdotuksia ja kritiikkiä ja palaa niihin, […]

10.12.2019
Tiedotteet, Uutiset

Poolia mukana Hope ry:n joulukeräyksessä

Anna joululahjaksi harrastus! Tiesitkö, että Hope ry:n kautta voit antaa joululahjaksi myös harrastuksen? Jos perheen talous on tiukalla, lapsilla ja nuorilla ei välttämättä ole mahdollisuutta edes yhteen harrastukseen. Joskus rakkaasta harrastuksesta on pakko luopua perheen rahatilanteen takia. Hope ry:n joulukeräyksessä on tänä vuonna mahdollisuus tukea myös lasten ja nuorten harrastamista. Heillä on tavoitteena jakaa harrastustukea […]

Lue lisää