Poolia työpaikkana

Poolia vastaanottaa vuosittain tuhansia rekrytointi- ja vuokraustoimeksiantoja asiakkailtaan. Voit siis löytää unelmatyösi Poolian kautta!

Vuokraamme ja rekrytoimme ammattitaitoista henkilökuntaa sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos työskentelet Poolian konsulttina vuokratyösuhteessa, Poolia huolehtii silloin palkanmaksusta ja on työnantajasi. 

Poolia on erikoistunut tuottamaan palveluja koulutetuille toimihenkilöille. Työpaikkailmoitusten työpaikat ovat sen mukaisesti lähinnä toimiston, taloushallinnon ja rahoituksen, IT:n, HR:n, markkinoinnin ja tekniikan aloilta. Uusia työpaikkoja lisätään palveluun päivittäin, minkä vuoksi työpaikat kannattaa tarkistaa usein. Työnhakijanamme saat meiltä myös tietoa avoimista työtehtävistä. Lähetämme säännöllisesti uutis- ja tippikirjeitä ja olemme myös aktiivisia Somessa.


Onnea työnhakuun!

Mitä Poolia tarjoaa

Poolia

Poolian liikeidea on välittää yrityksille ja organisaatioille työvoimaa, joka vastaa heidän tarvettaan joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Toimialamme kattaa kaiken taloushallinnon, toimiston, HR:n ja IT:n väliltä.

Konsulttina asiakasyrityksessä

Haluatko vaihtelevia työtehtäviä, tavata erilaisia ihmisiä ja työskennellä yhdessä heidän kanssaan sekä tutustua uusiin aloihin ja yrityksiin? Haluatko myös turvallisen työsuhteen, hyvät edut ja sitoutuneen esimiehen? Tulet pitämään työstä konsulttina!

Rekrytointi asiakasyritykseen

Pooliassa asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita. Kokeneet rekrytoijamme tietävät, mikä on tärkeää sinulle ja tulevalle työnantajallesi.