Poolia työpaikkana

Poolia vastaanottaa vuosittain tuhansia rekrytointi- ja vuokraustoimeksiantoja asiakkailtaan. Voit siis löytää unelmatyösi Poolian kautta!

Vuokraamme ja rekrytoimme ammattitaitoista henkilökuntaa sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos työskentelet Poolian konsulttina vuokratyösuhteessa, Poolia huolehtii silloin palkanmaksusta ja on työnantajasi. 

Poolia on erikoistunut tuottamaan palveluja koulutetuille toimihenkilöille. Työpaikkailmoitusten työpaikat ovat sen mukaisesti lähinnä toimiston, taloushallinnon ja rahoituksen, IT:n, HR:n, markkinoinnin ja tekniikan aloilta. Uusia työpaikkoja lisätään palveluun päivittäin, minkä vuoksi työpaikat kannattaa tarkistaa usein. Työnhakijanamme saat meiltä myös tietoa avoimista työtehtävistä. Lähetämme säännöllisesti uutis- ja tippikirjeitä ja olemme myös aktiivisia Somessa.


Onnea työnhakuun!

Mitä Poolia tarjoaa

Poolia

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Olemme osa Pohjoismaalaista PION Group perhettä ja rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa.

Konsulttina asiakasyrityksessä

Haluatko vaihtelevia työtehtäviä, tavata erilaisia ihmisiä ja työskennellä yhdessä heidän kanssaan sekä tutustua uusiin aloihin ja yrityksiin? Haluatko myös turvallisen työsuhteen, hyvät edut ja sitoutuneen esimiehen? Tulet pitämään työstä konsulttina!

Rekrytointi asiakasyritykseen

Pooliassa asiantuntijat rekrytoivat asiantuntijoita. Kokeneet rekrytoijamme tietävät, mikä on tärkeää sinulle ja tulevalle työnantajallesi.